Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani a făcut Inna din muzică până acum. A fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est

Câți bani a făcut Inna din muzică până acum. A fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est

Câți bani a făcut Inna din muzică până acum. A fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est

Inna a făcut declarații uluitoare despre câștigurile pe care le-a avut de-a lungul carierei. Este una dintre cele mai respectate cântărețe și a reușit să strângă milioane de admiratori din întreaga lume.

Câți bani a făcut Inna din muzică până acum. A fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est

Inna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, dar și din lume. A reușit să devină o vedetă internațională, iar veniturile ei sunt colosale. În anul 2011, Inna a fost declarată drept cea mai bine plătită artistă din România și din Europa de Est.

De curând, în cadrul unui interviu, Inna a fost întrebată dacă situația financiară foarte bună a făcut-o să ”piardă simțul realității”. De asemenea, cântăreața a fost întrebată dacă există momente în care dorește să facă anumite extravaganțe, având în vedere că a strâns în conturi sume mari.

”Nu am pierdut simțul realității și mai ales în ultimul an, în care am stat mai mult pe acasă, m-am ocupat de multe ori singură de cumpărături și știu prețurile. Cred că extravaganță poate însemna ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Sunt momente în care mă răsfăț cu anumite lucruri sau vacanțe aparte, dar nu fac acest lucru des. Sunt destul de echlibrată din acest punct de vedere. Banii îi investesc în proiectul INNA și în casa de discuri Global Records, unde sunt partener”, a mărturisit Inna.

Inna are o pasiune uriașă pentru mașini

De-a lungul carierei sale, artista a reușit să strângă, datorită succesului, concertelor, miilor de fani și pieselor de pe primele locuri în topuri, o avere impresionantă. Astfel că, celebra artistă se poate răsfăța cu mașina visurilor sale: un BMW Z3 roșu, ce pare desprins din altă lume. Înainte de achiziționarea BMW-ului, Inna se plimba cu plimba pe străzile din București cu un Land Rover Discovery Sport.

Inna a precizat într-un podcast că, dacă nu ar mai putea fi artist, ar putea fi voce pentru desene animate. A primit chiar și o ofertă la un moment dat, pentru o astfel de funcție, din partea postului Cartoon Network. Nu a acceptat-o însă, din lipsă de timp.

”Da, voci pentru desene animate. A fost la un moment dat, anul trecut o propunere de la Cartoon Network să fiu voce și n-am avut timp. Eram în turneu în Mexic. Ar fi foarte tare”, a spus Inna în podcastul lui Andi Moisescu.

Inna este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți din țară. Potrivit site-ului CelebrityNetWorth, Inna ar avea o avere mai mare și decât Ilie Năstase, care are 15 milioane de dolari. La începtul anului 2020 avea o avere de 20 de milioane de dolari. În concertele de peste hotare, Inna primește sume de  40.000 de euro, 10.000 de euro sau 15.000 de euro. În țară, un concert al Innei ajunge până la 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, ar primi pentru o cântare chiar și 60.000 de euro. În anul 2020, Inna pare că și-a regăsit și iubirea. Este împreună cu Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: