Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce Inna! Artista are o pasiune uriașă pentru bolizi

Ce mașină conduce Inna! Artista are o pasiune uriașă pentru bolizi

GALERIE FOTO (3)Ce mașină conduce Inna! Artista are o pasiune uriașă pentru bolizi

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste, însă puțini știu ce mașină conduce iubita lui Deliric! Aceast este foarte pasionată de mașini!

Ce mașină conduce Inna! Artista are o pasiune uriașă pentru bolizi

Inna este cu siguranță una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România. Muzica ei este ascultată în foarte multe țări, iar averea ei crește în fiecare an. Cântăreața se bucură de succes în numeroase colțuri de lume, din America de Sud, până în Asia.

De-a lungul carierei sale, artista a reușit să strângă, datorită succesului, concertelor, miilor de fani și pieselor de pe primele locuri în topuri, o avere impresionantă. Astfel că, celebra artistă se poate răsfăța cu mașina visurilor sale: un BMW Z3 roșu, ce pare desprins din altă lume. Înainte de achiziționarea BMW-ului, Inna se plimba cu plimba pe străzile din București cu un Land Rover Discovery Sport.

Cu ce s-ar ocupa Inna dacă nu ar mai fi cântăreață

Inna a precizat într-un podcast că, dacă nu ar mai putea fi artist, ar putea fi voce pentru desene animate. A primit chiar și o ofertă la un moment dat, pentru o astfel de funcție, din partea postului Cartoon Network. Nu a acceptat-o însă, din lipsă de timp.

”Da, voci pentru desene animate. A fost la un moment dat, anul trecut o propunere de la Cartoon Network să fiu voce și n-am avut timp. Eram în turneu în Mexic. Ar fi foarte tare”, a spus Inna în podcastul lui Andi Moisescu.

Inna este unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți din țară. Potrivit site-ului CelebrityNetWorth, Inna ar avea o avere mai mare și decât Ilie Năstase, care are 15 milioane de dolari. La începtul anului 2020 avea o avere de 20 de milioane de dolari. În concertele de peste hotare, Inna primește sume de  40.000 de euro, 10.000 de euro sau 15.000 de euro. În țară, un concert al Innei ajunge până la 5.000 de euro, iar în noaptea de Revelion, ar primi pentru o cântare chiar și 60.000 de euro. În anul 2020, Inna pare că și-a regăsit și iubirea. Este împreună cu Deliric, pe numele său real, Răzvan Eremia.

”A fost un an delicat, diferit, departe de scenă, de călătoriile cu care eram obișnuită, un an în care am petrecut mai puțin timp cu familia, pentru că am vrut să îi protejez. Dar, de asemenea, un an în care am continuat să compun muzică, să filmez videoclipuri, am și călătorit atunci când s-a putut. Am avut și am grijă să respect regulile pentru a fi sănătoasă și pentru a nu îi pune pe cei dragi în pericol”, a spus Inna, pentru Playtech.ro.

Etichete: