Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

GALERIE FOTO (2) Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Dacă pe Culiță îl știe acum toată țară, asta pentru că a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Suvivor România 2021, despre sora lui, Geta se știu prea puține. Iată cum își câștigă aceasta traiul!

Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Culiță a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți în ultimul an, asta după ce participarea lui la Survivor România 2021 a avut un impact puternic asupra imaginii sale. El și fratele său, Iancu Sterp sunt foarte cunoscuți, însă sora lor, pe nume Geta, nu a vrut să facă parte din această lume și a rămas să aibă grijă de afacerea familiei.

Astfel că, sora lui Culiţă Sterp vinde brânză la piaţă, de mai multă vreme. Culiţă are trei fraţi, pe Iancu, Ileana şi Geta, ultima ocupându-se de una din afacerile familiei, care deţine o stână de oi. Ea are o tarabă la care vinde urdă, caş şi telemea de oaie.

”Cumpărați produse de la stâna noastră! Vă aștept cu drag la magazin să degustați și, bineînțeles, să și cumpărați produse de la stâna noastră, 100% naturale”, a postat Geta.

Câți bani câștigă sora lui Culiță de la Survivor? Geta vinde brânză la piaţă, în oraşul Haţeg

Unul dintre amicii săi a întrebat-o în ce piață vinde: ”În ce piață vinzi cașul?”, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară. ”În orașul Hațeg, judeţul Hunedoara”, a răspuns Geta Sterp.

”De data asta, din păcate, nu pot ajunge!”, a scris un alt amic. “Îți păstrez pe când o sa poți veni!”, a răspuns sora lui Culiţă Sterp. “Cea mai bună brânză din Ţara Haţegului!”, a confirmat un alt client al Getei Sterp.

Cât ia Culiță Sterp pentru a cânta la nuntă după Survivor România

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România, așa că este pregătit să-și reia activitățile obișnuite, mai ales că măsurile de restricție s-au relaxat acum și evenimentele sunt în toi. Popularitatea câștigată odată cu participarea lui în competiția sportivă l-a propulsat pe Culiță Sterp în topul celor mai ceruți artiști pentru evenimente precum nuntă, botez ori aniversări.

Astfeș că, acestuia i-a crescut evident, și tariful. Dacă până acum, Culiță percepea un tarif de 4.000 de euro pentru o cântare care dura toată noaptea, artistul și-a revizuit acum lista de prețuri. Managerul artistului, Raul Zeța, a precizat în exclusivitate pentru Fanatik faptul că artistul și-a schimbat tariful pentru diverse evenimente.

Potrivit declarației lui, Culiță cere acum 5.000 de euro pentru o nuntă, la care vine, desigur, acompaniat de formația lui. ”Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea”, a spus managerul lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: