Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cer maneliștii pentru o oră de cântat. Tarifele celor mai cunoscuți cântăreți de manele

Câți bani cer maneliștii pentru o oră de cântat. Tarifele celor mai cunoscuți cântăreți de manele

Câți bani cer maneliștii pentru o oră de cântat. Tarifele celor mai cunoscuți cântăreți de manele

Pentru că suntem în sezonul nunților, iar cei mai mulți își doresc să aibă ca lăutaru pe unii dintre cei mai mari cântăreți de manele din România, iată care este tariful acestora pentru o oră de cântat. 

Câți bani cer maneliștii pentru o oră de cântat. Tarifele celor mai cunoscuți cântăreți de manele

Dacă te întrebai cât ar trebui să scoți din buzunar pentru a-i avea alături la evenimentele din viața ta pe cei mai cunoscuți maneliști, iată câți bani cere Adrian Minune, Vali Vijelie sau Jean de la Craiova pentru o oră de cântat.

Maneliștii se înscriu în rândul celor mai căutați artiști de la noi din țară la petreceri, astfel că ei ajung într-o singură noapte să primească mii de euro, sume pe care mulți nu reușeșc să le strângă în ani întregi. Adrian Minune, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie sunt printre cei mai căutați cântăreți, dar înainte de-ai chema la nuntă sau la botez trebuie să fi atent la prețurile pentru o oră de cântat din partea lor.

Jean de la Craiova 3.500€ / ora
Adi de la Valcea 3.000 € / ora
Adrian Minune 4.000 € / ora
Vali Vijelie 4.000 € / ora
Reușesc să fac sume uriașe și din dedicații

Florin Salam face aproape 20.000 de euro într-o singură noapte de cântat, iar cântărețul merge la toate evenimentele unde e invitat, inclusiv și la cele mai triste precum înmormântările. Acolo el nu cere niciodată bani, însă primește sume frumoase din dedicații. Dedicațiile nu au cum să lipsească de la orice eveniment, astfel că maneliștii reușesc să plece acasă nu doar cu prețul fix al concertului, ci și cu alte sute și mii de euro din partea celor prezenți.

Adrian Minune a luat cel mai mult la o nuntă o sumă cu care îți poți cumpăra lejer un apartament

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor.

Manelistul a povestit în cadrul unei emisiuni televizate care a fost cea mai mare sumă pe care a câștigat-o la o singur cântare de-a lui. Artistul a mărturisit că suma cu care a plecat acasă de la nunta respectivă a fost de nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de euro. Aceste eveniment s-a petrecut în anul 2002.

„Am castigat si 60.000 de euro intr-o zi, dar si 1.500.000 de lei intr-o seara, la o cantare. Ce o sa zica omul care traieste la lampa cu gaz cand o sa auda ca Adrian Minune vorbeste despre sume de-astea de bani? Nu poti face avere din cantat. La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da! Am castigat la o tranzactie si 450.000 de euro, 50.000 i-am dat impozit, dar acum nu mai este asa. Nu mai poti sa faci afaceri, cine iti mai cumpara acum case?”,a declarat Adrian Minune într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: