Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat. Prețul crește odată cu dedicațiile

Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat. Prețul crește odată cu dedicațiile

GALERIE FOTO (6) Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat.Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat.

Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar tariful său nu este deloc unul mic. Jador reușește să creeze o bucurie imensă ori de câte ori își face apariția la evenimente. Artistul reușește să câștige sume importante din cariera sa muzicală.

Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat. Prețul crește odată cu dedicațiile

Câți bani cere Jador pentru o oră de cântat. După ce a participat la Puterea Dragostei, Jador s-a făcut remarcat datorită talentului său artistic. Jador, pe numele său real Ionuț Dumitrache este unul dintre cei mai râvniți artiști de muzică pentru petrecere. Tânărul de 27 de ani reușește să bucure oameni ori de câte ori merge la eveniment.Melodiile sale sunt fredonate de milioane de români, iar acestea ajung de fiecare dată în treninding pe Youtube.Jador reușește să câștige sume importante într-un foarte scurt.

Popularitatea artistului este foarte mare, motiv pentru care a reușit să câștige diferite contracte de imagine sau mai mulți bani din concerte. Potrivit voceabanilor.ro, înainte de pandemia de coronavirus, Jador încasa aproximativ 50.000 de euro din concerte și dedicații. Odată cu lansarea mai multor piese, artistul a reușit să se mențină pentru o perioadă pe locul 1 în trending pe Youtube.

Înainte de pandemia de coronavirus, Jador se prezenta fizic la concerte, fie că aveau loc în România, fie peste hotare. Artistul cerea mii de euro doar pentru o oră de cântat, alături de trupa sa. Potrivit sursei citate, ar fi cerut între 4.000 și 5.000 de euro pentru o singură oră de cântat, iar în condițiile în care i se cerea ca actul artistic să fie mai lung de o oră, organizatorul trebuia să mărească onorariul.

Jador, dezvăluiri dureroase despre perioada în care nu era un artist cunoscut

În ultimii ani, Jador a lansat mai multe colaborări neașteptate, care i-a impresionat pe oameni. Una dintre vedetele cu care Jador a colaborat pe plan muzical a fost și Carmen de la Sălciua, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. ”Nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador. Este un tip foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din cale afară (n. red., plin de energie).(…) Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi. Ne-am înțeles bine și la filmări, și la înregistrări, sper ca piesa să fie un adevărat succes, mai ales că am rezonat și altfel între noi.Și nu văd de ce nu ar fi, mai ales că ne-a plăcut amândurora cum a ieșit, iar videoclipul este, cu adevărat, excepțional”, n e-a spus Carmen de la Sălciua despre Jador.

Artistul a făcut dezvăluiri emoționante despre perioada în care nu era cunoscut. Jador spune că a plecat de jos și a cântat de mic copil, chiar dacă a fost umilit și jignit, Jador nu a renunțat la visul lui. ”Am fost scuipat, umilit, jingit. Cantam la un restaurant, eram la inceput si era un baiat acolo… eu imi doream foarte mult sa cant si baiatul mi-a spus sa cant, nu avea cum sa nu ii placa si mi-a spus sa raman acolo. Și aveam o ratie de facut, trebuia sa fac bani. Eu veneam cu autobuzul, eram mic, de la 14 ani am inceput treaba asta. Terminam uneori la 2 noaptea, stateam pana la 5 in frig. Eu am muncit si mi-a fost foarte greu”, a povestit Jador, despre trecutul lui dureros.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: