Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani îți cere Carmen Harra pentru o oră în care îți prezice viitorul

Câți bani îți cere Carmen Harra pentru o oră în care îți prezice viitorul

Carmen Harra

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din țară. Multe dintre vorbele sale se adeveresc, drept urmare mulți oameni au apelat la ea, de-a lungul timpului. Iată ce sumă cere pentru o oră în care-ți prevestește ce ți se va întâmpla în viitor!

Câți bani îți cere Carmen Harra pentru o oră în care îți prezice viitorul

Carmen Harra este originară din România și cunoscută ca artist aici, dar de câțiva ani buni s-a stabilit în SUA, unde este notorie ca prezicătoare. Acolo, în calitate de parapsiholog ia contact chiar și cu persoane din lumea Hollywood-ului. Nume precum Jennifer Lopez sunt printre celebritățile care au apelat la ea.

Astfel, pentru o oră în care-ți prezice viitorul, Carmen Harra câștigă între 400 și 600 dolari pe oră.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri”, a declarat Carmen Harra, conform ciao.ro.

Tot în SUA, Carmen Harra câștigă bani și din drepturile de autor. De pe urma unor cărți publicate, încasează mii de dolari.

„Bani din drepturi de autor. Eu cum am publicat primele cărţi, am luat sute de mii de dolari pe drepturi de autor. Cărţile se plătesc, au mers foarte bine. Avansuri foarte multe de sute de mii de dolari. Prima mea carte s-a produs în 20 de limbi… Încă primesc bani”, declara Carmen Harra la un moment dat.

Vestita clarvăzătoare a apărut în mai multe emisiuni și posturi renumite precum: Today, Fox News, Good Day New York. Alte nume faimoase cărora le-a prezis ceea ce li se va întâmpla sunt: Hillary şi Bill Clinton,  Elisabeth Hasslehoff, Ben Affleck şi Courtney Cox.

Ce spune Carmen Harra despre coronavirus

Anul trecut, când încă nu era apărut vaccinul anti-Covid, Carmen Harra a îndemnat la calm, deoarece se va găsi o soluție pentru combaterea acestuia. Cum nici în prezent nu se cunoaște cu exactitate un medicament care să ne scape de acest virus, Carmen Harra spune că va apăra un tratament folosit pentru mamaria din 1883.

“Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii. S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a infiltrat în oameni. Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în tratarea Coronavirusului. Este un medicament care a tratat malaria în 1883”, a spus Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: