Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani mai are Marcel Pavel! Cum l-a afectat pandemia de coronavirus

Câți bani mai are Marcel Pavel! Cum l-a afectat pandemia de coronavirus

Câți bani mai are Marcel Pavel după pandemie

Marcel Pavel este unul dintre artiștii care au fost afectați de pandemia de coronavirus. Deși este genul de om care face economii, cântărețul a ajuns la fundul sacului. Câți bani mai are Marcel Pavel. 

Câți bani mai are Marcel Pavel după pandemie

Au trecut mai bine de nouă luni de pandemie, iar acest lucru a afectat bugetul tuturor, însă cel mai mult se plâng artiștii, pentru că nu mai au concerte și evenimente la care să meargă. Nici Marcel Pavel nu a scăpat de acest lucru, astfel că recent a recunoscut că nu mai rezistă mult din punct de vedere financiar.

Deși a spus în nenumărate rânduri că este un om care pune de-o parte bani pentru zile negre, se pare că de data aceasta nu au fost destui, iar acum ne întrebăm, câți bani mai are Marcel Pavel.

”Din micile rezerve pe care le mai am, că am avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România suntem terminați”, spunea Marcel Pavel.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Marcel Pavel a candidat pentru un loc în Parlamentul României din partea ecologiștilor. Artistul a fost obligat să-și publice declarația de avere, astfel că am aflat ce venituri are interpretul. Potrivit wowbiz.ro, în ultimul an acesta a avut venituri totale de 36.400 lei, în jur de 7.500 euro. Asta înseamnă o medie de 3.000 lei pe lună, exclusiv din concerte. Din acești bani, Marcel Pavel a trebuit să-și întrețină întreaga familie.

Conform aceleiași declarații de avere, Marcel Pavel are patru conturi, din care trei sunt aproape goale. Acestea conțin sumele de 2.190 lei, 1.079 dolari și 22 euro. Contul din care Marcel Pavel trăiește este unul în care se mai află 200.000 lei, aproximativ 40.000 euro. Pavel nu are datorii, dar trebuie să plătească lunar leasingul la două mașini destul de scumpe, un Audi Q5 și Audi Q7, fabricate în 2016.

Câți bani mai are Marcel Pavel. Interpretul locuiește într-o casă de 402 mp situată în București și are 4,5 hectare de teren în Călărași, 540 mp în Dâmbovița și 540 mp la Bușteni, în Prahova.

Marcel Pavel a fost infectat cu Covid-19

Marcel Pavel are 60 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Artistul a fost diagnosticat cu Covid-19 și internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală în urmă cu câteva luni. Acesta a declarat într-un mesaj postat pe Facebook, că în acea perioadă a trecut prin „momente cumplite”.

În mesajul postat pe Facebook, cântărețul a criticat presa, care „nu se dezminte niciodată”, spunând că, cu „câteva excepții”, publicațiile și posturile TV l-au „desființat efectiv, comportându-se precum hienele”.

„Așa își ajută presa din România semenii când sunt la un pas de moarte! Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș””, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: