Redactia.ro
Home » Monden » Câţi bani primesc artiştii pe care îi vezi la TV şi îi asculţi la radio pentru un concert. Cea mai bine plătită vedetă

Câţi bani primesc artiştii pe care îi vezi la TV şi îi asculţi la radio pentru un concert. Cea mai bine plătită vedetă

Inna a făcut primele declarații despre relația cu Deliric. Cum se înțeleg cei doi artiști

Îi vezi la TV, îi asculţi la radio sau mergi să-i vezi live, în concert. Oricum ai prefera, artiştii tăi favoriţi îţi fac viaţa mai frumoasă. Ei muncesc, compun, cântă şi prestează pe scenă pentru ca tu să te simţi bine şi să uiţi de griji.

Dar sacrificiile artiştilor sunt răsplătite cu vârf şi îndesat.

Cer mult pentru o oră de concert

INNA, The Motans, Antonia, Delia, Alex Velea și trupa Holograf sunt doar câțiva din artiștii în vogă care apar tot mai des pe scenă, însă puțini sunt cei care știu câți bani primesc aceștia pentru un concert.

Pentru că munca lor nu este deloc ușoară, sumele cerute pentru un concert sunt impresionante. Cea mai bine plătită vedetă este INNA. Ea cere între 17.000 și 19.000 de euro, plus TVA, pentru 40 – 45 de minute în cadrul unui concert, fiind cea mai bine plătită cântăreață. Mai mult decât atât, aceasta are cerințe speciale și în ceea ce privește transportul.

Printre cei care primesc sume uriașe pentru a urca pe scenă se numără și Loredana. Aceasta solicită 15.000 de euro, plus TVA, pentru a cânta timp de 45 de minute alături de trupa sa.

Connect-R mai vine cu 11 oameni la „pachet”

Connect-R se numără printre artiștii care au un tarif impresionant. Cântărețul cere 8.000 de euro pentru a urca pe scenă la evenimente locale, pe lângă mese și protocol la scenă pentru 12 persoane.

Organizatorii vor fi nevoiți să plătească suma de 12.000 de euro, dacă vor să o aducă pe Andra să cânte. Cei de la The Motans, Theo Rose, Irina Rimes și Paraziții cer tot pentru 45 de minute suma de 10.000 de euro.

Artişti care vin mai „ieftin”

Există, însă, și artiști ceva mai ieftini. Adda, Sore, Speak și Ștefania vor cânta pentru 3.500 de euro. Lidia Buble primește și ea tot 5.500 de euro pentru mai puțin de o oră de concert LIVE.

Și Grasu XXL cântă pentru aceeași sumă, dar timp de 45 de minute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: