Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani primesc localnicii din Las Fierbinți ca să apară în serialul Pro TV

Câți bani primesc localnicii din Las Fierbinți ca să apară în serialul Pro TV

Serialul Las Fierbinți a schimbat viața localnicilor din orașul Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, acolo unde au loc, de fapt filmările. Oamenii din zonă sunt implicați în anumite secvențe care le pot aduce bani.

Câți bani primesc localnicii din Las Fierbinți

Fierbinți-Târg, un oraș din Ialomița, cunoscut mai degrabă pentru denumirea de Las Fierbinți datorită celebrului serial filmat în zonă, a schimbat viața localnicilor. Aceștia pot participa în anumite episoade și primesc bani pentru asta. Sumele pornesc de la 50 de lei. Unii dintre ei au făcut dezvăluiri despre acest lucru.

„Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult”, a mărturisit unul dintre localnici.

„La Barul lui Bobita vin zilnic zeci de turisti, fac poze, raman si beau o cafea, un suc, multi dintre ei isi cumpara magneti de frigider, cani sau scrumiere inscripotionate cu numele „Las Fierbinti” sau cu poze cu actorii din serial”, a spus un localnic despre faimosul bar din serial, bar care este real și îi aparține lui Cristian Sauciuc. Bărbatul a povestit cum a ajuns afacerea lui să facă parte dintr-un serial atât de cunoscut și urmărit în România.

Faimosul bar din serial este real. Cum a ajuns să fie celebru

”Nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ajung vreodata sa vad ca se fac seriale in barul meu. Nu este o afacere in sine. L-am deschis asa, dintr-o ambitie. Sa avem si noi, eu cu sotia, un loc al nostru care sa ne fie proprietate. Colaborarea mea cu cei din serial s-a intamplat pur si simplu. Au venit la mine la poarta, le-am aratat barul si le-a placut. Au montat mesele si ce mai vedeti dumneavoastra pe aici si asta a fost tot. Eu sunt foarte incantat de faptul ca au ales barul meu. Au mai fost si prin alte parti din oras, dar aici, la mine, le-a placut cel mai mult”, , a declarat Cristian Sauciuc pentru adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: