Redactia.ro
Home » Știri » Firicel din „Las Fierbinți”, chemat în instanță alături de soție! Cu ce probleme se confruntă cei doi

Firicel din „Las Fierbinți”, chemat în instanță alături de soție! Cu ce probleme se confruntă cei doi

Cine este sotia lui Firicel din Las Fierbinti

Firicel din ”Las Fierbinți” are probleme financiare. Actorul Cuzin Toma și soția lui sunt chemați în fața judecătorilor, în proces cu o instituție bancară, din cauza unui contract buclucaș.

Firicel și soția lui, citați la tribunal

Soții Toma sunt citați la Tribunalul București pe 4 noiembrie, într-un proces cu o instituție bancară, din cauza unui contract buclucaș. Mai exact, după ce dosarul care a durat patru ani a luat-o de la zero.

„Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, este decizia instanței prin care s-a dispus rejudecarea dosarului înregistrat în 2016.

Firicel a câștigat un proces

Actorul Cuzin Toma, după patru ani de procese,a reușit, anul acesta, să câștige un proces deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM). Jumătate de milion de euro a câștigat, mai exact, actorul în urma acestui proces.

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM -n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis judecătorii.

Firicel din ”Las Fierbinți” a scăpat de problemele cu legea din cauza substanțelor interzise | Click mobile

Cum a devenit Firicel din Las Fierbinți milionar peste noapte

Cuzin Toma, actorul care-l interpretează pe Firicel în serialul de pe Pro TV, „Las Fierbinți” a purtat un război intens cu CREDIDAM, care a încercat să-l execute silit pe actor. Însă, Firicel a continuat să lupte în instanță obținând în cele din urmă câștig de cauză și suma de jumătate de milion de euro. Banii provin din sumele pe care CREDIDAM trebuia să le achite în momentul în care sentința rămâne definitivă.

Nemulțumiți de hotărârea instanței, reprezentanții de la Centrul Român de Administrarea Dreptului Artiștilor Interpreți au formulat apel în cursul săptămânii trecute, iar procesul urmează să se judece la Curtea de Apel București. Judecătorii de la Judecătoria Sectorului 3 au dispus executarea silită a actorului – „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”.

Cuzin Toma a acuzat CREDIDAM că a continuat să strângă bani în numele său, în ciuda faptului că el nu mai era membru de trei ani. Actorul este nemulțumit de faptul că a fost dat afară din CREDIDAM, dar organizația a continuat să strângă bani de pe urmele lui fără să-i repartizeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: