Redactia.ro
Home » Monden » Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

GALERIE FOTO (4) Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu familia pe care o are alături de bărbatul care o iubește și o respectă foarte mult. 

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

Estera Buble s-a declarat de nenumărate ori o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are succes pe plan profesional, iar viața privată este plină de iubire. Acum, aceasta trăiețte experiența ei alături de sora sa Lidia, fiind amândouă concurente la Asia Express.

Estera Buble are 30 de ani și este mama a doi băieței. Puțini știu, însă, că Estera nu a urmat-o pe sora ei, Lidia, în ceea ce privește muzica, ci a ales să fie la fel de talentată, însă în spatele luminilor reflectoarelor. De mai mulți ani, concurenta de la Asia Express este make-up artist.

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

În momentul când a plecat la Asia Express, aceasta a trecut prin momente foarte grele. Aceasta i-a lăsat acasă pe soțul și pe cei doi copii ai săi, iar acum se gândește tot timpul dacă micuții sunt bine. Se pare că momentul de la Asia Express a făcut-o pe Esters Buble să izbucnească în lacrimi, aceasta amintindu-și cu dor de copilul ei, pe care nu-l va putea vedea o perioadă. Mai mult decât atât, după toate momentele dificile prin care a trecut încă din prima zi, Estera a mărturisit că va primi în casa ei pe toți cei care nu au adăpost, dacă zărește pe cineva prin fața blocului ei.

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

”Nu se pupă nimic cu nimic, ce ne-am gândit noi acasă cu ce am găsit aici când am venit. Ne-am gândit că găsim transport imediat, a fost problema cu COVID-19, abia că ne-au luat. Cazare am căutat aproape 4 ore și abia am ajuns la familia asta, unde sunt mulți membrii, 5 copii și părinții”, a spus Estera.

Lidia Buble și Estera mai au încă 9 frați

Estera și Lidia Buble nu vorbesc atât de des despre familia lor, însă de fiecare dată când au făcut-o au mărturisit că au avut cea mai frumoasă copilărie și că părinții lor sunt în continuare modele de viață pentru ei.

Pentru o perioadă, Estera Buble a fost plecată și a locuit în Austria, așa că nu i-a putut fi aproape surorii sale, atunci când Lidia Buble a lansat unul dintre cele mai mari hituri ale sale. Cu toate acestea, cele două au mărturisit acum câțiva ani că le leagă o relație unică și specială.

Câți copii are Estera, sora Lidiei Buble. Aceasta se mândrește cu o familie minunată

”Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat. S-a ocupat de noi, iar tată este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie”, a povestit Lidia Buble acum mai mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: