Redactia.ro
Home » Știri » Câți copii are Vladimir Putin? Puțini știu asta despre președintele rus

Câți copii are Vladimir Putin? Puțini știu asta despre președintele rus

Câți copii are Vladimir Putin? Puțini știu asta despre președintele rus

Vladimir Putin este unul dintre cei mai influenți oameni ai planetei, însă se știu puține lucruri despre el. Deși oficial s-a spus că are două fiice, se pare că acesta ar mai avea o fiică pe care o ține ascunsă.

Câți copii are Vladimir Putin? Puțini știu asta despre președintele rus

Putin şi administraţia sa au făcut eforturi mari de a împiedica media şi lumea să afle prea multe despre viaţa sa personală cu excepţia aparițiilor președintelui la evenimentele organizate. Cu toate acestea, au apărut noi zvonuri cum că șeful statului din Rusia ar avea de fapt trei fiice, nu două.

Preşedintele rus Vladimir Putin are două fiice oficiale şi posibil o a treia rezultată din relaţia cu o sportivă, despre care rareori vorbeşte şi pe care s-a străduit să le ţină departe de presă şi de atenţia publică. De altfel, cele două fiice adulte pe care le are Putin din căsătoria cu Ludmila Şkrebneva, Ekaterina Tikhonova, 34 de ani, şi Maria Vorontsova, 36 de ani, nu sunt prezentate la evenimente publice din Rusia având acest statut şi şi-au făcut studiile sub altă identitate.

Putin a fost foarte discret în privinţa vieţii sale personale şi rareori a vorbit despre fiicele sale. Dar cele două sunt prezente în viaţa publică mai ales prin proiectele importante pe care le adminstrează. Recent, Katerina Tikhonova, a vorbit la Forumul Internaţional Economic de la Sankt Petersburg.

Putin a fost căsătorit 30 de ani cu Ludmila Şkrebneva, de care a divorţat în 2013. Maria s-a născut la Leningrad în 1985, iar Katerina în Germania, în 1986, în timpul detaşării lui Putin la începutul carierei sale la KGB. Ambele fete au primit nume după bunicile lor, şi ele sunt poreclite Maşa şi Katia, prescurtările ruse de la Maria şi Katerina.

De asemenea, în urmă cu doi ani, au apărut zvonuri cum că amanta președintelui rus, Alina Kabaeva, ar fi născut o pereche de gemeni, care ar fi de fapt copiii lui Putin.

Amanta lui Vladimir Putin, a vorbit în public, după doi ani de când s-a zvonit că a născut gemenii președintelui

Alina Kabaeva este gimnasta medaliată cu aur la Olimpiadă, fiind desemnată cea mai flexibilă femeie din Rusia. Aceasta nu a mai fost văzută în public de mai bine de doi ani și jumătate, de când au apărut zvonuri că ar fi născut doi băieți gemeni într-un spital din Moscova, fiind copiii președintelui rus.

Recent, sportiva le-a transmis un mesaj gimnastelor ruse pregătite pentru Jocurile Olimpice. Declarația sa a venit prin intermediul Federației ruse de gimnastică, la câteva zile după ce fanii s-au plâns că nu o po contacta pe Kabaeva.

”Sunt foarte bucuroasă că ne-am reîntors la viața pe care o aveam, cu antrenamente, competiții, turnee și Jocuri Olimpice.Știu că fiecare dintre voi a muncit și s-a antrenat din greu, iar acum sunteți pregătite să câștigați pentru țara voastră, pentru cei care vă susțin. Mă voi ruga pentru voi și voi urmări toate competițiile”, a fost mesajul Alinei, transmis prin intermediul Federației de gimnastică a Rusiei.

Alina ar fi născut doi băieți într-o clinică VIP din Moscova, în urmă cu doi ani, iar întregul etaj ar fi fost rezervat pentru ea. Kremlinul nu discută niciodată despre viața privată a președintelui Vladimir Putin și mass media din Rusia urmează regulile impuse de acesta. În acea perioadă au existat mai multe articole șterse care anunțau nașterea gemenilor.

Un ziar important Moskovsky Komsolomets a scris despre nașterea Alinei, iar ulterior a șters brusc toate mențiunile. Raportul spune că întregul centru de cercetare pentru obstetrică, ginecologie și perinatologie din Kulakov a fost eliberat la începutul lunii martie. Serhei Kanev, jurnalist de investigație apropiat serviciilor de informații ruse, a declarat că sportiva a născut prin cezariană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: