Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman a făcut primele declarații despre divorțul surorii sale! ”Nu cred că se mai împacă”

Catinca Roman a făcut primele declarații despre divorțul surorii sale! ”Nu cred că se mai împacă”

Catinca Roman a făcut primele declarații despre divorțul surorii sale! ”Nu cred că se mai împacă”

Catinca Roman a făcut primele declarații despre divorțul surorii sale! Aceasta consideră că sora ei este mult mai liniștită acum și că nu există șanse de împăcare. 

Catinca Roman a făcut primele declarații despre divorțul surorii sale

Se împlinește aproape o lună de când Oana Roman și Marius Elisei au luta decizia de a se despărți. Separarea a luat prin surprindere showbiz-ul românesc, iar fanii sunt curioași să afle ce se va întâmpla. Sora vitregă a Oanei, Catinca Roman, a făcut primele declarații despre divorțul surorii ei.

Întâmplările din ultima vreme au dus la ideea că ar putea exista o împăcare pentru cei. Mulți au crezut că gestul lui Marius Elisei de a-și duce fiica la spital este primul pas, însă nu a fost deloc așa. De această dată se pare că despărțirea dintre Oana și Marius ar fi definitivă. Cel puțin așa susține Catinca Roman, sora Oanei, care este de părere că acesteia chiar îi priește separarea de soțul ei.

”Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman pentru Click!

„Pasiune și iubire nu mai există după niște ani”

Fiica lui Petre Roman a vândut anul trecut apartamentul din centrul Bucureștiului pe care-l avea pentru a-și cumpăra o casă nouă, spațioasă, cu grădină, la periferie, în Județul Ilfov. Acolo s-a muat cu toată familia, inclusiv cu mama ei bolnavă de Parkinson. Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor.

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D.

De când s-a despărțit de Marius Elisei, Oana s-a apropiat foarte mult de sora ei, Catinca, cu atât mai mult cu cât acum amândouă luptă pentru mama lor, Mioara, care nu stă deloc bine cu sănătatea, suferind de un Parkinson agresiv. Pe vremea când era cu Marius Elisei, Oana își vedea foarte rar sora, acestea abia dacă se auzeau la telefon de Sărbători, iar acum își vorbesc aproape zilnic.