Redactia.ro
Home » Monden » Catinca Roman a răbufnit! Fiica sa a fost surprinsă la aceeași petrecere împreună cu Adrian Minune

Catinca Roman a răbufnit! Fiica sa a fost surprinsă la aceeași petrecere împreună cu Adrian Minune

GALERIE FOTO (3) Catinca Roman a răbufnit! Fiica sa a fost surprinsă la aceeași petrecere împreună cu Adrian Minune

Calina Roman și Adrian Minune au fost surprinși împreună la un eveniment privat, unde au petrecut cu toate forțele. Mama blondinei a făcut primele declarații!

Catinca Roman a răbufnit după ce fiica sa a fost surprinsă la petrecere

Pandemia nu îi poate ține pe loc pe cei dorinici de distracție! Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Calinei Roman și a celebrului manelist Adrian Minune. Cei doi au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro împreună la un eveniment privat. Nepoata Oanei Roman a fost invitată alături de prietena ei la un botez, unde artistul a fost chemat să cânte.

Petrecăreții nu s-au oprit pentru nimic în lume! Nici măcar avertismentul Poliției nu i-a făcut să oprească petrecerea. După ce petrecerea de botez s-a terminat printr-un apel la 112, iar forțele de ordine au intervenit la locul cu pricina, aceștia au mutat distracția la un club de fițe din București, unde accesul se face pe bază de notorietate.

Catinca Roman a răbufnit! Fiica sa a fost surprinsă la aceeași petrecere împreună cu Adrian Minune

În urma imaginilor publicate, mama Calinei Roman a oferit și prima reacție pentru un post de televiziune, declarând că atât ea, cât și tânăra blondină au respectat toate regulile în ceea ce privește pandemia de coronavirus, iar ceea ce s-a întâmplat la botez, dar și după, a fost doar o asociere forțată.

”Nu s-a luat amendă pentru că, cel puțin deocamdată nu am primit nimic și nici pe loc și nici nu a semnat niciun proces verbal. Eu sunt pentru respectarea măsurilor în pandemie și le-am respectat de la început și Calina la fel, însă chestiile astea mi se par deja un fel de vânătoare de vrăjitoare pentru că din câte ați putut observa, Poliția se autosesizează la persoane publice. Iar asocierea Calinei cu Adi Minune chiar e forțată, M-a deranjat faptul că a fost o asociere forțată, probabil din cauză că sunt persoane publice”, a spus Catinca Roman.

Catinca Roman a răbufnit! Fiica sa a fost surprinsă la aceeași petrecere împreună cu Adrian Minune

De asemenea, mama Calinei Roman susține că Poliția se sesizează ceva mai mult în cazurile în care sunt implicate persoane cu nume cunoscute. Cu toate acestea, fiica sa nu a primit nici amendă și nici nu a semnat un proces verbal în urma participării la evenimentul privat. De asemenea, Catinca Roman s-a arătat extrem de deranjată de faptul că numele fiicei sale și a manelistului Adrian Minune au fost asociate.

Catinca Roman, criticată pentru că a adus pe lume un copil în afara căsătoriei

Catinca Roman se mândrește cu fiica pe care o are în afara căsătoriei. Cele două duc o viață liniștită și se sprijină reciproc, însă au trecut prin perioade grele. Când a aflat că urmează să devină mamă, Catinca Roman a fost aspru criticată.

Fata lui Petre Roman a luat o decziie radicală, în urmă cu mai bine de douăzeci de ani, când a ales să facă un copil, fără să fie căsătorită. La acea vreme, căsătoria era un pas extrem de important, ba chiar necesar pentru a putea avea un copil și să fii un om așezat la casa ta.

Deși a fost aspru criticată, Catinca Roman a ales să nu țină cont de gura lumii și să aducă pe lume copilul. Catinca a trăit, astfel, în concubinaj la acea vreme. Însă, decizia nu a afectat-o și pare să fi trecut peste acest episod din viața ei.

”A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea. Noi am hotărât să avem un copil, dar nu să ne căsătorim, a fost de comun acord”,  a declarat Catinca Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: