Redactia.ro
Home » Știri » Catinca Roman, declarații șoc despre relația Mioarei cu Petre Roman. „O tensiune permanentă”

Catinca Roman, declarații șoc despre relația Mioarei cu Petre Roman. „O tensiune permanentă”

Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani, a ales să împărtășească cu sinceritate și deschidere aspecte sensibile ale copilăriei sale și ale relațiilor din familia sa. În cadrul unei apariții în emisiunea „La Măruță” în iulie 2023, ea a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa, concentrându-se pe relația dintre părinții săi și pe impactul pe care decesul tatălui său l-a avut asupra sa.

Copilăria și relația cu părinții

Catinca Roman a fost sinceră în mărturisirea sa, vorbind despre perioada copilăriei și despre relația cu părinții săi, Mioara și Iosif. Despărțiți la scurt timp după nașterea ei, Catinca a crescut într-un mediu în care a fost mai apropiată de familia tatălui său. Chiar și după separarea părinților, ea a păstrat o legătură strânsă cu familia tatălui său, iar acest lucru a avut un impact profund asupra dezvoltării sale emoționale.

În cadrul interviului, Catinca Roman a dezvăluit detalii neașteptate despre căsnicia dintre Mioara și Petre Roman. Cu toate că despărțirea dintre părinții săi a avut loc când ea era încă foarte mică, ea a vorbit deschis despre dinamica relației lor și despre impactul acestui eveniment asupra propriei sale vieți.

Mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă. Cred că mi-a lipsit manifestarea dragostei. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte:  «Te iubesc!»; «Mi-e dor de tine!». Eu în copilărie mă simțeam neiubită.”, a declarat Catinca Roman anul trecut.

Mioara Roman s-a stins din viață

Pierderea Mioarei Roman în noaptea de 22 spre 23 februarie a provocat o undă de tristețe profundă, în special în rândul membrilor familiei sale. La venerabila vârstă de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman și-a încheiat călătoria terestră în azilul din Snagov, locul unde și-a petrecut ultimii ani ai vieții. Un stop cardio-respirator a pus capăt vieții sale, iar eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar, marcând astfel sfârșitul unei existențe bogate în evenimente notabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: