Redactia.ro
Home » Știri » Cauza morții actriței Draga Olteanu Matei! Ce spune Cristi Brancu

Cauza morții actriței Draga Olteanu Matei! Ce spune Cristi Brancu

Adevăratul motiv din cauza căruia a murit actrița Draga Olteanu Matei s-a aflat. Din primele informații aceasta a murit la Spitalul ”Sf Spiridon” din Iași, de o hemoragie digestivă superioară, însă Cristi Brancu a dezvăluit pe Youtube că motivul este altul.

Adevărata cauză a morții actriței Draga Olteanu Matei

Actrița Draga Olteanu Matei a murit din cauza unei hemoragii digestive superioare, dar și din cauza altor boli cardiovasculare și endocrine. Actrița avea 87 de ani, iar starea sa de sănătate nu era una bună. Inițial, ea fusese internată la spitalul din Piatra Neamț, dar a fost transferată la Iași, în urma agravării stării de sănătate.

”A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară (…) A fost de la început o pacientă într-o stare gravă care avea nevoie de o intervenţie gastro. La doamna nu a existat suspiciunea unei infectări cu COVID-19. A fost negativ la momentul internării”, a precizat medicul Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD al spitalului din Iași.

Jurnalistul Cristi Brancu are o altă ipoteză cu privire la decesul actriței. În cadrul unei emisiuni de pe canalul său de YouTube, Brancu susține că un medic ar fi vinovat de moartea actriței deoarece i-ar fi schimbat un medicament din rețetă, scrie playtech.ro.

”Spun apropiaţii că este un medicament pe care l-a schimbat şi acel medicament nu i-a făcut bine. Nu l-a schimbat de capul ei, e vorba de un doctor, care nu era doctorul ei, şi care a crezut că o să-i facă bine respectivul medicament”, a declarat Cristi Brancu.

Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani

Actrița Draga Olteanu Matei a murit marți noaptea pe patul de spital Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde era internată de mai multe zile în urma unei hemoragii digestive superioare.

Decesul îndrăgitei actrițe este o mare pierdere pentru filmul și teatrul românesc. Aceasta i-a încântat pe români mai bine de jumătate de veac, fiind o emblemă a teatrului din România.

De altfel, mai mulți actori din Generația de Aur și-au exprimat regretele cu privire la decesul actriței, precum Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Victor Rebengiuc,însă și actorii din generația tânără, care au avut ocazia să o întâlnească ori să joace alături de marea doamnă a teatrului românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: