Redactia.ro
Home » Știri » Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte. Actrița avea 87 de ani

Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte. Actrița avea 87 de ani

draga olteanu matei a murit

Doliu în România! Marea actriță Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte pe patul de spital Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde era internată de mai multe zile în urma unei hemoragii digestive superioare.

Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte

Vestea care îndoliază o Românie întreagă! Marea actriță Draga Olteanu Matei a murit azi-noapte, la 87 de ani. Actrița era internată de mai multe zile în Spitalul Sfântul Spiridon din Iași pentru a fi tratată în urma unei hemoragii digestive superioare. Din păcate, starea de sănătate precară a actriței nu a putut fi redresată, în ciuda eforturilor depuse de medici.

Actrița de 87 de ani fusese internată cu o hemoragie digestivă superioară

Actrița Draga Olteanu Matei fusese adusă de la Spitalul Județean Piatra Neamț la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași vineri seara. La acea vreme, medicii erau destul de rezervați în privința stării sale de sănătate. Ultima înștiințare din partea medicilor care o supravegheau nu-i dădeau prea multe șanse de supraviețuire, starea ei de sănătate fiind precară.

Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, de 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Are o patologie complexă cardiacă suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut„, a declarat dr. Diana Cimpoeş, conform Digi24.
Actrița fusese testată și pentru COVID-19, respectându-se protocolul existent în toate spitalele din România, la acest moment. Rezultatul testului a fost negativ.
Draga Olteanu Matei, care avea 87 de ani, a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și 100 roluri de televiziune. Cariera sa e vastă și se întinde pe mai bine de 60 de ani de activitate.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: