Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Brașov! Un director de multinațională racola pentru prostituție fetele care depuneau CV de angajare

Caz șocant în Brașov! Un director de multinațională racola pentru prostituție fetele care depuneau CV de angajare

Un caz uluitor a fost descoperit în Brașov! Un director de multinațională racola pe internet fete pentru prostituție. Acestea făceau parte dintre cele care depuneau CV de angajare, dar chemate la interviu erau forțate să-și vândă trupul.

Caz șocant în Brașov! Un director de multinațională racola pentru prostituție fetele care depuneau CV de angajare

Directorul de multinațională fast-food din Brașov avea publicul său țintă, în ceea ce privește racolarea pentru prostituție. El viza fetele din familii vulnerabile, care aveau o situație precară, în special minore. Patru victime au ajuns pe mâinile individului în vârstă de 34 de ani.

Fetele în cauză au fost racolate în perioada 6 martie 2021 – 23 iulie 2021. Trei dintre ele erau minore de 15, 16 și 17 ani, iar o altă fată avea 22 ani. După ce erau capturate, bărbatul le punea pe site-uri cu femei ușoare, pentru a avea clienți și a face bani. Prețul era unul la jumătate pentru a atrage cât mai mulți bărbați, anunță Observator.

După ce se obțineau clienți, minorele trebuiau să-i aducă în cele două apartamente pe care suspectul le avea în chirie, în regim hotelier. Ulterior, tinerele trebuiau să împartă suma câștigată cu directorul multinaționalei. Din fericire, infractorul a fost descoperit de oamenii legii și arestat pe data de 2 august.

DIICOT a destructurat o grupare care trafica minore

Sunt mai multe cazuri în țară în care minorele sunt forțate să se prostitueze. Anul trecut, de exemplu, procurorii DIICOT au destructurat o rețea de traficanți din Bacău, care racola minore și nu numai, iar mai apoi le ducea în țări din Europa să se prostitueze. Pentru a nu mai fi găsite, li se luau actele de indentitate, iar mai apoi li se aplicau corecții fizice dacă nu se supuneau.  Printre țările unde erau duse victimele să se prostitueze sunt: Germania, Italia, Suedia, Spania sau Anglia. De asemenea, victimelor li se luau și banii pe care-i câștigau, fiind bătute și dacă nu reușeau să facă suma necesară proxeneților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: