Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Capitală. Un preot și soția sa au murit, după ce locuința sa a fost lovită de un fulger

Caz șocant în Capitală. Un preot și soția sa au murit, după ce locuința sa a fost lovită de un fulger

GALERIE FOTO (4) Un preot și soția sa au murit, după ce locuința sa a fost lovită de un fulger

Caz șocant în Capitală. Furtuna de miercuri seara a curmat viețile a doi soți din București. Un preot și soția sa au decedat, după ce casa lor a fost lovită de un fulger, iar ulterior a luat foc. Localnicii sunt de-a dreptul șocați de acest eveniment tragic.

Caz șocant în Capitală. Un preot și soția sa au murit, după ce locuința sa a fost lovită de un fulger

Caz șocant în Capitală. Furtuna care a afectat, miercuri seara Capitala a ucis două persoane. Un preot și soția sa, directoarea unei școli, au murit, după ce casa lor din Sectorul 1 al Capitalei a fost cuprinsă de flăcări, aceasta fiind lovită de un fulger. Este vorba despre părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia. Vestea tragică a fost anunțată joi dimineață, după ce fostul primar al sectorului 1, Dan Tudorache a postat un mesaj pe Facebook. ”Părintele Costel Paizan, de la Cimitirul Dămăroaia, și soția lui au plecat la Domnul noaptea trecută. În timpul furtunii, un fulger le-a trăsnit casa și ambii au pierit în incendiu. Soția preotului Paizan a fost directoarea Școlii Gimnaziale 178, din cartierul Pajura. Dumnezeu să-i odihnească!”

Un vecin al soților a povestit pentru Antena 3, că a fost anunțat de soția s care i-a spus să vină repede acasă pentru că locuința părintelui arde din temelii. Cu toate că au încercat să-i sune pe cei doi soți, apelurile au rămas fără răspuns. După ce echipele de intervenție au sosit la fața locului au descoperit trupurile neînsuflețite, în casa incendiată. În acest moment, nu se știe motivul pentru care preotul și soția sa nu au reușit să se salveze. Atât rudele, cât și vecinii au declarat că victimele eru oameni buni și liniștiți.

Credincioșii sunt șocați de tragedie

Oamenii care i-au cunoscut pe soții Paizan au rămas șocați de moartea îngrozitoare pe care au avut-o. Sute de comentarii au apărut în mediul online, iar credincioșii au deplâns moartea acestora. „Cumplita veste! Dumnezeu sa ii odihneasca in Imparatia Sa! Au plecat mult prea devreme dintre noi. Scoala 178 a mai pierdut inca un cadru didactic deosebit!”, a scris un internaut. Un altul a spus câteva cuvinte despre cei doi: „O veste ce m-a bulversat, ii voi simti lipsa in parohie, dur, dar și blând, serios, dar și glumet. Doamna preoteasa de un bun simt si eleganta permanent.

De asemenea, fostul edil al sectorului 1, Dan Tudorache a mai transmis un mesaj la postarea sa. „Viata este scurtă nu ști când se sfârșește Dumnezeu săi odihnească în împărăția lui”. Daniela Paizan era profesor de istorie și directoarea școlii nr.178 din cartierul Pajura, sectorul 1. Colegii săi sunt devastați de moartea celor doi. „Doamna directoare, nu vă vom uita niciodată datorită profesionalismului, empatiei, căldurii şi devotamentului cu care ne-aţi înconjurat şi ne-aţi încurajat de-a lungul timpului. Şcoala noastră nu va mai fi la fel”, a scris o colegă profesoară.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a transmis un mesaj de prin intermediul Facebook-ului. „Directoarea Școlii Gimnaziale nr. 178, Paizan Daniela, profesor de istorie, și sotul acesteia, au trecut spre cele veșnice, noaptea trecută, din cauza unui incendiu care le-a cuprins locuința”, a scris ISMB, pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: