Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Nigeria. Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina

Caz șocant în Nigeria. Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina

Caz șocant în Nigeria. Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina

Caz șocant în Nigeria. Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina. În timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, pastorul a confundat apa sfințită cu benzina, ceea ce a dus la o explozie de proporții în urma căreia o persoană a murit.

Caz șocant în Nigeria. Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina

Potrivit Digi24, un pastor din Nigeria a făcut cea mai mare greșeală. Acesta a confundat apa sfințită cu benzina, în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos. Acest lucru a declanșat o explozie de proporții în urma căreia o persoană și-a pierdut viața.

”Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă. ”În timp ce golea conţinutul pe o persoană, o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi””, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă.

O persoană a murit

Incendiu, s-a extins către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri.

‘Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată primeşte îngrijiri medicale. Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos.

Citeste si:Franța, paralizată de o grevă generală

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: