Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant în Timișoara! O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc, la doar câteva zile după ce o mamă s-a sinucis alături de copiii ei

Caz șocant în Timișoara! O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc, la doar câteva zile după ce o mamă s-a sinucis alături de copiii ei

sinucidere

Evenimentele tragice se țin lanț în Timișoara. În această dimineață s-a produs un nou incident grav, la doar câteva zile după ce o mamă s-a sinucis alături de copiii ei de 3, respectiv 6 ani. De data aceasta este vorba despre o fată de 18 ani. Tânăra a recurs la același gest și s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Calea Șagului. 

Caz șocant în Timișoara! O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc

În această dimineață, în jurul orei 9.00, o tânără a decis sa-si curme zilele si s-a aruncat de la etaj într-un bloc de pe Calea Sagului. Fata ar fi intrat în casa scării, a urcat până la etajul 5 și de acolo s-a aruncat de la geam. Se pare că în dreptul unei ferestre de pe casa scarii fusese așezat un scaun, de care s-a ajutat.

Din fericire, fata a supraviețuit căderii, însă a fost rănită grav, potrivit tion.ro. Se pare că a supraviețuit pentru că ar fi căzut pe pământ și nu pe beton. De altfel, fata nu locuiește în acel bloc. Ulterior, aceasta a fost preluată de ambulanţă şi dusă în stare gravă la la Spitalul Județean Timișoara.

„Fata prezintă contuzii pulomnare, fracturi costale multiple, fracturi la nivelul coloanei toracale și la nivelul coloanei lombare, cu segment osos la nivelul canalului medular, fractura de bazin. Rămâne internată la Politraumatologie”, a spus medicul Roxana Voisan, de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, pentru opiniatimisoarei.ro.

Se pare că polițiștii au identificat-o pe adolescentă. E din Timișoara și are 15 ani. O ceartă cu părinții ar fi împins-o pe fată să recurgă la acest gest. Mai mult decât atât, aceasta ar putea ramane infirmă pe viață, scrie opiniatimisoarei.ro.

O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc, la doar câteva zile după ce o mamă s-a sinucis alături de copiii ei

Incidentul vine la câteva zile după ce o altă tânără de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmbovița, împreuna cu cei doi copii.

Scena tulburătoare a avut loc în dimineața zilei de marți, în Timișoara. Iuliana s-a aruncat în gol de la înălțime cu cei doi copii ai săi în brațe. Este vorba de un băiat și o fetiță, în vârstă de aproximativ 3 și 6 ani.

Femeia a murit pe loc, iar la scurt timp a murit și băiețelul. Echipajele SMURD ajunse la locul tragediei s-au chinuit să o salveze pe fetiță. Însă în zadar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: