Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Botoșani: O mamă și-a ucis fiul de 17 ani și a încercat să se sinucidă

Caz șocant la Botoșani: O mamă și-a ucis fiul de 17 ani și a încercat să se sinucidă

crimă

O mamă din Săveni, județul Botoșani, a încercat să-și omoare fiul în vârstă de 17 ani, apoi să se sinucidă. Tragicul incident a avut loc luni dimineață, pe fondul unui conflic între părinți. Din nefericire, adolescentul nu a supraviețuit atacului.

Femeia și-a înjunghiat copilul cu un cuțit în zona gâtului. Apoi a încercat să-și ia zilele, înfingându-și un cuțit în piept. Amândoi au ajuns la spital, băiatul în stare gravă. Băiatula murit după câteva minute, medicii nemaiputând să facă nimic pentru a-i salva viața. Femeia este stabilă și primește îngrijiri medicale, însă viața ei nu este pusă în pericol, potrivit Mediafax.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga, depus la Casa Eliad

Tragedia s-a întâmplat, duminică seara, pe fondul unui conflict de familie.

Femeia a avut o ceartă cu soțul, care a amenințat-o că îl ia pe băiat și pleacă. Enervată, aceasta a luat o oală cu apă fierbinte și a aruncat-o peste soț, moment în care a apărut și fiul ei, care se pregătea să plece la școală, scrie botosaninews.ro. Când l-a văzut, femeia a pus mâna pe cuțit și i-a spus soțului că decât să îi ia copilul, mai bine mor amândoi. Fără a sta prea mult pe gânduri, a luat cuțitul și și-a înjunghiat copilul în gât și abdomen.

În acest caz a fost începută o anchetă privind condiițile în care această mamă a ajuns să-și ucidă propriul copil. Cercetările sunt făcute de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.