Redactia.ro
Home » Știri » Caz șocant la Timișoara! Nepoata unui președinte african, găsită moartă într-un cămin studenţesc

Caz șocant la Timișoara! Nepoata unui președinte african, găsită moartă într-un cămin studenţesc

GALERIE FOTO (2) găsită moartă

Nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, a fost găsită fără suflare într-un cămin studențesc din Timișoara. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

Mercy Kajuma Birungi era studentă a Facultăţii de Ştinţe Economice din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Tânăra de 24 de ani din Uganda nu s-a simțit bine în ultimele zile, scrie ziuadevest.ro.

Mercy Kajuma Birungi
Mercy Kajuma Birungi avea 24 de ani

Iubitul ei, un cetăţean străin, care nu se afla în România, a sunat la 112. Bărbatul a dat şi o adresă, însă aceasta a fost greşită. Medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă uşa era încuiată.

Luni, acelaşi bărbat a sunat din nou şi a spus că nu poate lua legătura cu fata găsită moartă. Au ajuns la cămin un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la ISU care a spart uşa. În cameră se afla tânăra din Uganda, moartă.

Tânăra, găsită moartă de un al doilea echipaj

Directorul ambulanței private care a mers duminică seara la fată a negat toate acuzații. El susține că fata a fost consultată.

„S-au dus la cămin, au găsit camera, le-a deschis persoana respectivă, doctorița de gardă a făcut consultul, i-a făcut recomandări medicale, i-a administrat un tratament și i-a spus că, dacă dorește, ar trebui chemat un echipaj de transport la spital pentru a fi dusă la un consult amănunțit.

Nu impunea starea pacientei, dar fiind singură în cameră și nevorbind limba română, ar fi fost bine. Pacienta a spus că nu știe de ce ar fi sunat cineva la 112 pentru că ea se simte bine, ar fi avut febră de 3 zile dar nu și-a luat niciodată temperatura pentru că nu are termometru.

Noi avem consultul medical și foaia de consult medical semnată de pacientă”, a declarat Vasile Raț, directorul ambulanței private. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: