Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Detalii incredibile din ancheta criminalului din Caracal

Cazul Caracal. Detalii incredibile din ancheta criminalului din Caracal

caracal

Noi detalii apar din oră în oră despre cazul crimelor din Caracal, care caracterizează foarte bine intervenția ratată a autorităților.

În ziua în care trupele speciale au ajuns acasă la Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, mascaţii au descins şi într-un apartament în care suspectul nu mai locuia de mai bine de 10 ani!

Foştii vecini ai lui Dincă au povestit cum mascaţii au aşteptat pe băncuţa din faţa blocului până s-a făcut ora 6:00, ca să intre în apartament, scrie Antena 3.

„S-a recomandat cineva pe nume Grigore, civil, de la poliție. Au bătut la etajul doi, unde stau și eu. Nu a răspuns nimeni la ușă. Am vorbit cu ei. Erau vreo 5-6 mascați, decât ochii se vedeau. Aveau ceva de spart uși. M-a întrebat care e apartamentul 9. Eu i-am spus că nu cunoaștem, ne-am mutat recent.”, a spus unul dintre vecinii de la apartament.

Gheorghe Dincă este principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal. Individul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani, și pe Luiza Melencu, de 18 ani, apoi le-a ars cadavrele. Cazul a fost preluat de DIICOT București, care efectuează percheziții la domiciliul lui din Caracal.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: