Redactia.ro
Home » Știri » Criminalul de la Caracal i-a şocat pe poliţişti cu plângerea pe care a avut-o la adresa lor

Criminalul de la Caracal i-a şocat pe poliţişti cu plângerea pe care a avut-o la adresa lor

Gheorghe Dincă, ucigaşul de la Caracal, care a recunoscut până acum că le-a ucis pe Alexandra (15 ani) şi Luiza (19 ani), a început să colaboreze cu organele de anchetă, dar e bănuit că nu spune tot ce a făcut şi tot ce ştie.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, lansează o nouă întrebare după descoperirea sacului cu oase şi cenuşă despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei. Avocatul s-a întrebat cum este posibil ca încă să fie urme de cenuşă, deşi în atâtea luni a plouat şi ar fi trebuit să crească vegetaţie.

Gheorghe Dincă, între timp, se plânge că este tratat prost de poliţişti. Cum? Nu-i convine că primeşte apă caldă. Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut o declarație revoltătoare, în direct, la Antena 3. Acesta se plânge că criminalul din Caracal primește apă caldă.

Citiţi şi:

Soția lui Gheorghe Dincă a locuit cu el după ce a ucis-o pe Luiza

Dincă e extrem de obosit. Sunt niște condiții foarte grele și pentru polițiști și pentru inculpat. Dincă primește apă, dar aia se încălzește la un moment dat, e o problemă. Nu au frigider acolo, apa aia e caldă, sper să își facă ceai. Ceai se poate bea. Asta pot să o spun sigur că o știu și eu.

Ce pot spune din discuția cu el e că tot ce a spus cu privire la conducerea din teren a fost elocvent. Ați văzut că s-au găsit probe. Dincă nu le știe după nume, ci după perioade. Eu am remarcat acest lucru de la audieri”, a spus Claudiu Lascoschi pentru sursa amintită.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, spune că la locuinţa lui Gheorghe Dincă există tuneluri, foraje, puţuri şi grote „şi tot felul de betoane peste aceste lucruri, fără rost, adică nu există beton turnat în sensul de a pune o fundaţie„. De asemenea, referitor la cenuşa şi resturile de oase calcinate găsite într-o pădure de lângă Caracal, el afirmă că are suspiciuni că nu se află acolo de câteva luni, aşa cum susţine Dincă, întrucât ar fi fost acoperite într-o oarecare măsură de vegetaţie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: