Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112

Cazul Caracal. Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112

alexandra

Pe rețelele de socializare au apărut primele imagini cu telefonul mobil de pe care a sunat Alexandra Măceșanu la 112.

Jurnalistul Ovidiu Zara a publicat fotografii cu butoiul în care Gheorghe Dincă spune că le-ar fi ars pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Acesta a prezentat în exclusivitate imaginile cu telefonul de pe care a sunat Alexandra Măceșanu la 112.

Butoiul în care Dincă susține că le-ar fi ars pe Luiza și pe Alexandra. Cenușă, urmele unei curele arse… Oase? Probabil mai la fund!

(fotografia a fost făcută la momentul descinderii în curtea lui Dincă).

Alăturat, fotografia telefonului mobil de pe care Alexandra a sunat la 112.

Oare cineva sănătos la cap crede că fetele au fost arse complet în căzănelul ăla de tablă?”, a scris Ovidiu Zara pe Facebook.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Alexandra Măceșanu a împlinit 16 ani

Un mesaj emoționant a apărut pe rețelele de socializare de ziua Alexandrei, 15 septembrie. În mesaj este descrisă ca fiind o adevărată eroină.

Astăzi, 15 septembrie, făceai 16 ani Alexandra, erai lângă familia ta , lângă prietenii tăi. Ai avut curajul pe care nimeni nu l-ar fii avut să ia acel telefon in mâna si să sune la 112. Ai putut să oferi toate detaliile de care au avut nevoie să te găsească, dar nu au făcut-o.

Ți-ai pus toată speranța în cei ce ar fi trebuit să te aducă acasă înapoi, ai avut încredere în posibilii tăi viitori colegi de muncă, pentru că visul tău era să devii polițistă. Aici în România se plânge pentru tine Alexandra , ne rugăm pentru tine și dorim dreptate în acest caz.

Ești o eroină, ai salvat alte vieți deși tu nu ai putut fii salvată. Ne-ai dat o lecție , ne-ai făcut să ne trezim la trista realitate , unde poliția este mâna în mână cu criminalii. La mulți ani Alexandra, oriunde ai fii”, este mesajul care a apărut pe rețelele de socializare.

Principalul suspect este un mecanic auto

Alexandra Măcesanu a dispărut pe 24 iulie după ce s-a urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă, potrivit Antena3. Tânără a reușit să sune la poliție, însă aceștia au apărut prea târziu pentru că fata nu a mai fost găsită. Principalul suspect este Gheorghe Dincă, un mecanic în vârstă de 66 de ani. Individul a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, iar apoi le-a ars într-un butoi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: