Redactia.ro
Home » Știri » Alexandra Măceșanu, în catalogul clasei a X-a. De ce e încă elevă a liceului?

Alexandra Măceșanu, în catalogul clasei a X-a. De ce e încă elevă a liceului?

Cazul criminalului din Caracal este unul cât se poate de anevoios. Deși cercetările la fața locului s-au încheiat, o concluzie clară asupra celor două victime ale bărbatului nu există. Așa se face că Alexandra Măceșanu este, oficial, elevă în clasa a X-a a liceului ”Mihai Viteazu” și, prin urmare, figurează în catalog.

Alexandra Măceșanu, în catalogul clasei a X-a

Deși criminalul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, nu există o concluzie clară în acest caz. Acesta este motivul pentru care tânăra de 15 ani este, în continuare, considerată elevă a liceului ”Mihai Vitează”, din Caracal. Mai mult de atât, colegii i-au păstrat locul în bancă neocupat.

„Alexandra este eleva noastră, pentru că nu avem ceva oficial. Nu putem spune că nu mai este pentru că nu avem ceva oficial din parte autorităţilor. În acest moment ea este dată dispărută, dar noi i-am păstrat locul ei în bancă. Colegii ei o aşteaptă. Azi am fost în clasa unde învăţa Alexandra şi colegii ei erau atât de frumoşi! M-au impresionat şi mi-aş dori ca în cazul ei să se întâmple o minune dumnezeiască şi să fie iar printre noi”, a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Alexandra, o elevă foarte bună

Managerul liceului a dat publicității informația că Alexandra Măceșanu era o elevă silitoare. Ea terminase clasa a 9-a cu o medie de peste 9 și era printre fruntașii clasei.

„Atunci când am aflat că Alexandra a dispărut, nu mi-a venit să cred că s-a întâmplat aşa ceva cu un copil al şcolii noastre. M-am dus direct la catalog şi am văzut că absolvise clasa a 9-a cu medie peste 9 şi am zis clar că nu este vorba de un copil cu alte preocupări. Nu îmi vine să cred nici azi că Alexandra nu este cu noi”, a adăugat directorul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal.

Citește și Gest simbolic, pentru Alexandra Măceșanu, în prima zi de școală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: