Redactia.ro
Home » Știri » Cazul celor 39 de migranți morți într-un camion frigorific. Șoferul a pledat vinovat

Cazul celor 39 de migranți morți într-un camion frigorific. Șoferul a pledat vinovat

Cazul celor 39 de migranți morți într-un camion frigorific. Șoferul a pledat vinovat

Cazul celor 39 de migranți morți într-un camion frigorific. Șoferul camionului în care au fost găsite 39 de cadavre, în Marea Britanie, a recunoscut că este vinovat. Acesta este acuzat de implicare în imigrația ilegală.

Cazul celor 39 de migranți morți într-un camion frigorific. Șoferul a pledat vinovat

Conform Mediafax, șoferul camionului frigorific, în care au fost găsite 39 de cadavre, a pledat vinovat. Maurice Robinson, în vârstă de 25 de ani, a acceptat să pledeze vinovat la acuzația de asistare a imigrației ilegale, în cadrul unui acord cu procurorii.

Autoritățile bănuiesc că șoferul face parte dintr-o rețea care transportă imigranți extracomunitari în Marea Britanie. Momentan, tânărul se află în penitenciarul Belmarsh.

39 de cadavre găsire într-un camion

În data de 23 octombrie 2019, au fost găsite 39 de cadavre într-un camion frigorific.

Poliția din Londra a fost contactată de serviciul de ambulanță după ce s-au descoperit în parcul industrial Waterglade din Eastern Avenue, Grays 39 de cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Presa din Marea Britanie susține că oamenii care au murit în camion ar fi victimele traficului de persoane sau migranți care au încercat să intre țara ilegal.

Camionul era înmatriculat nu numerele de Bulgaria și a intrat în Anglia prin Holyhead, sâmbătă. Cele 39 de persoane aflate în camion, au fost declarate decedate.

Condițiile în care au fost găsite trupurile persoanelor sunt înfioratoare. Temperaturile ajung acolo la minus 25 de grade dacă se transportă produse congelate, iar acest lucru face ca un om să moară foarte rapid într-un asemenea spatiu, explică specialiștii.

Citeste si:Dosarul Colectiv. Procurorii cer pedepasă maximă de 15 ani pentru Piedone

Etichete: