Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă, speriat de deținuți

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă, speriat de deținuți

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă, speriat de deținuți

Dincă, speriat de deținuți. Se pare că suspectul principal în cazul disparițiilor de la Caracal, are parte de schimbări drastice după gratii. Gheorghe Dincă și-a schimbat atitudinea, acum vorbește puțin și îi este teamă de deținuți.

Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă, speriat de deținuți

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, se pare că s-a cam retras într-un colțisor de teamă ca deținuții să nu îl rănească. Dacă suspectul afișa o atitudinea superioară în timpul anchetelor, și se enerva în momentul când autoritățile îi săpau în curte, Dincă, este acum speriat, și nu scoate o vorbă zile întregi.

De când a fost mutat în Penitenciarul de la Jilava, bărbatul de 66 de ani s-a schimbat radical. Dincă este conștient de faptul că ar putea fi bătut cu bestialitate de ceilalți deținuți, motiv pentru care preferă să rămână în celulă.

„Dincă este o persoană fricoasă”

În timpul audierilor și cercetărilor, Dincă părea foarte arongant și jovial, mai ales că era obișnuit să iasă des din penitenciar și dus acasă. De când a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, ulterior fiind mutat la Jilava, lucruile s-au schimbat.

Surse din cadrul anchetei susține că Dincă simte că nu mai deține controlul, și a ales să se retragă. Acesta se plânge mereu de comportamentul deținuților.

Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos, acesta este adevărul. E clar că devine conștient de anumite lucruri”, spun surse din cadrul anchetei.

Specialiștii FBI l-au supus pe Dincă unei analize comportamentale

Specialiștii FBI au fost săptămâna trecută la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a-i analiza comportamentul lui Gheorghe Dincă. În urma cu putin timp, DIICOT a anunțat că a trimis o cerere în Statele Unite ale Americii pentru efectuarea unei expertize a ADN-ului Luizei. Motivul este faptul că analiza mitocondrială nu poate fi făcută în România.

Potrivit fostului șef al DIICOT, anchetatorii doresc ca FBI să prezinte o a doua părere în privința comportamentului psihologic al lui Gheorghe Dincă. FBI vrea să descopere cât de sincer este bărbatul de 66 de ani.

Citeste si:Directiva UE: Mai multe tipuri de concediu și zile libere pentru angajați

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: