Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Mama Luizei este dărâmată de durere

Cazul din Caracal. Mama Luizei este dărâmată de durere

Cazul din Caracal. Mama Luizei este dărâmată de durere

Cazul din Caracal. Mama Luizei este dărâmată de durere.  Astazi se împlinesc patru luni de când Luiza Melencu a dispărut, după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

Cazul din Caracal. Mama Luizei este dărâmată de durere

Luiza a dispărut pe 14 aprilie, după ce s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Deși, suspectul de 66 de ani a recunoscut că ar fi ucis-o pe Luiza, mama acesteia speră ca fiica ei să fie în viață.

De patru luni de zile, familia Luizei nu știe absolut nimic de ea, iar pe zi ce trece, durerea este tot mai mare.  Mama Luizei, a rămas fără putere, pentru că nimeni nu îi dă un răspuns clar despre fiica ei.

Potrivit Mediafax, femeia își aduce aminte cu durere că vorbea de mai multe ori pe zi cu Luiza.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu. Eu vorbeam cu ea zi de zi, chiar dacă eram plecată 5-6 luni pe an”, a spus mama fetei.

Luiza își dorea să fie make-up artist

Mama fetei a povestit că a plecat în Anglia cu un contract de două luni pentru a strânge bani pentru Luiza. Fata de 18 ani voia să se înscrie la școala de șoferi și să facă cursuri de make-up.

„Am două fete. Cea mare are 22 de ani şi este căsătorită. În ultimii 12 ani am muncit pentru Luiza. Acum plecasem două luni ca să am bani să îi dau pentru şcoala de şoferi şi să îi iau maşină.
Ea îşi dorea să urmeze şi nişte cursuri de make-up. Era foarte pasionată de machiaj, de unghii. Totul s-a spulberat”, a spus Monica Melencu.

Monica Melencu își aduce aminte de ultima discuție cu fiica ei.

Parcă am simţit că se întâmplă ceva rău cu ea în ziua respectivă. Când a plecat a pus-o mama mea la ocazie, la cineva cunoscut. Luiza s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă la întoarcere. Am şi zis: mami, să ai grijă la cine te urci în maşină. Şi ea mi-a spus: mami, ştii cât de mult te iubesc şi nu vreau să te supăr. De obicei nu vorbea cu tatăl ei. Era mai mămoasă. Atunci l-a sunat pe soţul meu, care era în Italia, şi i-a spus că nu a reuşit să scoată banii”.

Mama Luizei a scos poze noi cu fiica ei pentru a le pune în camera tinerei de 18 ani.

Statul român nu îi rostește niciun cuvânt. Părinții fetei nu știe dacă fiica lor este vie sau moartă. Anchetatorii nu le-au menționat absolut nimic rudelor, doar avocatul familiei ia legătura cu ei.

Reamintim că Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, a recunoscut că le-a  ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Maceseanu.

Citeste si:VIDEO Ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpire

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: