Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. S-a aflat motivul pentru care Elena Dincă nu și-a vizitat soțul în arest

Cazul din Caracal. S-a aflat motivul pentru care Elena Dincă nu și-a vizitat soțul în arest

Cazul din Caracal. S-a aflat motivul pentru care Elena Dincă nu și-a vizitat soțul în arest

Soția lui Gheorghe Dincă nu a depus nicio cerere de a-și vedea soțul în arest. Timp de două luni, Elena Dincă nu și-a vizitat niciodată bărbatul la închisoare.

Cazul din Caracal. Elena Dincă nu și-a vizitat soțul în arest

Gheorghe Dincă se află în arest de două luni, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. În toată această perioadă, suspectul nu a fost vizitat niciodată de soția sau de membrii familiei lui. Deși, din punct de vedere legal, aceștia aveau tot dreptul. Atât fiica, cât și fii lui Gheorghe Dincă au evitat să își întâlnească tatăl.

Elena Dincă a mințit?!

Misterios este faptul că nici măcar soția acestuia nu a înaintat nicio cerere de a-și vedea soțul în arest. Potrivit unor surse, Dincă i-ar fi cerut soției lui să nu îl viziteze. Soția lui Dincă a mințit, inițial, că ar vrea să dea ochii cu soțul ei. ”El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă.

Deși femeia a refuzat să îl vadă pe Dincă, aceasta a păstrat legătura cu oamenii legii. Le-a dat detalii despre întoarcerea sa în țară și că, în aprilie, a ajuns acasă și a observat un butoi metalic în curte.

Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii“, le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Citeste si:Cazul Caracal. Gheorghe Dincă vrea să scape cu doar 6 ani de închisoare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: