Redactia.ro
Home » Știri » Cazul Geoană s-a repetat în România. S-a culcat primar și s-a trezit fără funcție

Cazul Geoană s-a repetat în România. S-a culcat primar și s-a trezit fără funcție

Cazul Mircea Geoană s-a repetat și la alegerile locale din 2020. În Constanța, candidatul USR-PLUS, Stelian Ion, a crezut că este noul primar al orașului și și-a sărbătorit victoria înainte de afișarea rezultatelor finale.

Este o răsturnare de situație la Constanța unde, după numărătoarea voturilor din 70 de secții, candidatul PNL, Virgil Chițac se află pe primul loc cu un avans de 4.000 de voturi. Pe locul trei, cu un procent de 24,23% se află candidatul PSD, Decebal Făgădău.

Stelian Ion, mesaj de forță la adresa contracandidatului liberal

Candidatul USR a fost luat prin surprindere de Biroul Electoral Județean, care l-a anunțat câștigător pe Virgil Chițac. Mai mult, candidatul USR-PLUS  a transmis un mesaj puternic la adresa noului primar liberal al municipiului: ”Negocierile se vor duce în jurul programului USR PLUS, n-au încotro”, a declarat acesta în cadrul unei conferințe de presă susținută luni. Liberalii nu sunt nici ei mulțumiți de rezultat după cum afirmă candidatul USR-PLUS, Stelian Ion, potrivit G4media.ro. Candidatul USR la Primăria Constanța a mai declarat că liberalii își doreau o colaborare mai strânsă cu USR, doar că sunt deschiși spre discuții: „Suntem dispuși să colaborăm cu consilierii PNL, nu cu primarul în care nu avem încredere”. 

Stelan Ion a menționat în cadrul conferinței  de presă susținute ieri că echipa sa de consilieri locali ”va fi motorul primăriei care va sta cu ochii pe ce se întâmplă în primărie”.

,,Am votat în primul rând pentru Constanța, ca tinerii să nu mai plece din oraș. Pleacă generații rând pe rând, după ce termină liceul, vrem să le dăm o șansă să rămână aici, să își întemeieze familii, să aibă un job bun, să le placă să stea aici”, a mai declarat candidatul USR.

 

Cine este noul primar al Primăriei Constanța

Virgil Chițac, noul primar al Constanței, este și primul primar din partea PNL la Primăria Constanței postdecembriste, potrivit G4media.ro. Noul primar nu și-a marcat victoria printr-o ieșire publică, ci a ales să își exprime victoria printr-un mesaj simplu pe Facebook. ,,Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”, este o parte din mesajul primarului liberal. Totodată, noul primar susține că a votat schimbarea, „una necesară, de care este nevoie.”

 

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: