Redactia.ro
Home » Știri » Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks. Care sunt concluziile specialistului

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks. Care sunt concluziile specialistului

GALERIE FOTO (3) Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks. Moartea mezzosopranei a atras atenția autorităților, având în vedere situația cumplită prin care a trecut. Profilerul Mihaela Brooks, cea care s-a implicat în dosarul morții Mădălinei Manole și în dosarul Colectiv a analizat și cazul artistei. Ce a aflat specialista?

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks. Care sunt concluziile specialistului

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, analizat de profilerul Mihaela Brooks. Profilerul FBI Mihaela Brooks s-a implicat în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară care a murit după ce ar fi suferit un accident casnic. Mihaela Brooks a analizat și dosarul morții Mădălinei Manole dar și dosarul Colectiv. În cazul artistei din Iași, specialista a descoperit mai multe neconcordanțe.

Una dintre concluziile întreprinse de aceasta a este că Maria Macsim Nicoară a intrat în comă imedait după ce ar fi căzut pe scări, astfel desființând toate declarațiile făcute de soțul artistei conform cărora ar fi discutat cu ea de mai multe ori după accident. „Un medic neurolog, care a analizat diagnosticul, spune că, „având în vedere natura și extinderea leziunilor, oricare dintre ele s-ar fi soldat în momentul producerii cu suspendarea stării de conștiență. Nivelul de afectare a integrității structurale a creierului exclude orice moment de recăpătare a conștienței după momentul producerii lor, ceea ce se poate observa cu ușurință în evoluția naturală a cazului”, deci în niciun caz femeia nu ar fi putut comunica și nici nu s-ar fi putut mișca”, a spus profilerul.

Profilerul Mihaela Brooks

Totodată, specialistul a spus că s-au făcut greșeli încă de la început. „La câteva ore după ce a ajuns acasă, în urma unui zgomot destul de puternic, Codrin Nicoară a găsit-o pe soția sa căzută la baza scărilor din casă în stare de semi conștiență. A dus-o în camera sa, acordându-i îngrijirile necesare. Între timp, acesta a șters treptele scării și peretele din acea zonă cu servețele umede”, a mai precizat Mihaela Brooks.

Mihaela Brooks contrazice declarațiile soțului

Specilistul FBI ridică un semn de întrebare legat de urmele de sânge. Aceasta a spus că anchetatorii au găsit urme de sânge pe covorul din hol, pe parchet, dar și pe papucii de casă a soțului victimei, dar cu toate astea, pe holul și dormitorul unde a fost dusă nu a fost găsită nicio urmă de sânge. De asemenea, nici pe patul unde artista a agonizat timp de 8 ore, autoritățile nu au găsit nicio pată de sânge. Mihaela Brooks a comparat cazul mezzosopranie Maria Nicoară cu cel al Mădălinei Manole. „Există o asemănare între soțul Mariei Macsim Nicoară și cel al Mădălinei Manole. Amândoi aveau amante, amândoi și-au găsit soțiile inconștiente pe jos și ei știau ce au pățit. De asemenea, ambele femei aveau o carieră în muzică, o carieră mai de succes decât a soților lor.

Reamintim că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei în data de 9 mai, la miezul nopții, căzută la capătul scărilor din locuința lor. Deși era în stare gravă, acesta a așezat-o pe soția sa pe pat unde a lăsat-o timp de aproximativ 8 ore. După ce și-a chemat mama, de profesie medic ginecolog, aceasta a decis să sune la spital pentru a trece de urgență o ambulanță.

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Mezzosoprana a fost dusă în stare gravă la spital în stare critică, iar doctorii de la Spitalul de Neurochirurgie au considerat că oamenii legii trebuie să știe despre starea artistei și să verifice cum s-a putut întâmpla ca un simplu accident casnic să îi producă asemenea leziuni grave. Poliția a început imediat o anchetă, iar mai multe persoane au fost audiate. În luna decembrie, Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață, iar procurorii încearcă să afle dacă artista a fost victima unui accident casnic sau dacă, a fost vorba despre altceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: