Redactia.ro
Home » Știri » Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Cum se simte aceasta și cine are grijă de ea

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Cum se simte aceasta și cine are grijă de ea

Cazul mezzosopranei Maria Nicoară

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a șocat întreaga țară după ce în urmă cu jumătate de an, a fost aproape de moarte, după ce ar fi căzut pe scările din propria locuință. Magistrații au decis ca soprana să fie dată în grija unei surori, până când ancheta va fi soluționată. Soțul acesteia este bănuit că ar fi împins-o pe scări.

Cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Cum se simte aceasta și cine are grijă de ea

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, din județul Iași avea să șocheze o țară întreagă, după ce a fost aproape de moarte. La jumătate de an de când a fost în comă, soprana este îngrijită de sora ei, care o ține departe de soțul său, care ar fi bănui că a împins-o pe scări. Astfel, judecătorii ieșeni au decis ca sora acesteia să aibă grijă de aceasta. „Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare‘, au precizat acestia.

Sora și mama sopranei au obținut custodia sopranei, acestea cerându-le magistraților emiterea unui ordin de restricție împotriva lui Codrin Nicoară, dându-l în judecată în data de 12 octombrie. Acestea au cerut ca bărbatul să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de soprana Maria Nicoarp, față de casa surorii sale, din județul Bacău și față de centrul medical în care soprana va merge pentru recuperare. Totodată, rudele au cerut interzicerea oricărui contact cu acesta, dar cu toate astea, solicitarea le-a fost respinsă de către judecători.

În prezent, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află internată la spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu’, din Iași, aceasta fiind operată la cap și urmează să fie externată după ce se va recupera. Reprezentanții spitalului le-a declarat rudelor acesteia, că soțul Codrin Nicoară a depus o solicitare agresivă ca pacienta să fie preluată de el.

Drama sopranei Macsim Nicoară

În dimineața zilei de 10 mai, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns de urgență la spital, după ce a stat aproximativ 8 ore într-o situație critică. Aceasta ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuia împreună cu soțul său, Codrin Nicoară. După ce a ajuns la spital, medicii și-au dat seama că loviturile pe care soprana le avea nu erau din cauza unui accident, motiv pentru care au alertat autoritățile. Încă de la început, soțul acesteia a fost singura persoană care se afla în casă la momentul tragediei. Acesta le-a spus polițiștilor că soția sa a căzut pe scări. Codrin Nicoară le-a declarat anchetatorilor că nu a fost de față când soția sa a căzut, dar că a găsit-o prăbușită la capătul scărilor.

După mai bine de 7 ore, acesta și-a sunat mama care este de profesie medic ginecolog, pe care a chemat-o de urgență acasă. Soacra mezzosopranei a fost cea care a sunat la ambulanță. Medicii care au ajuns la casa sopranei, au găsit-o pe aceasta în pat, în comă, iar de față era soțul ei și mama acestuia. Pe toată perioada internării sale, medicii au fost extrem de rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Momentan anchetatorii așteaptă ca soprana să-și revină, pentru a spune ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea tragediei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: