Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Anchetatorii au audiat-o pe artistă

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Anchetatorii au audiat-o pe artistă

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Nicoară

Mezzosoprana Maria Nicoară a fost externată la cererea familiei, fiind audiată de anchetatori la domiciliu. Autoritățile vor să afle ce s-a întâmplat în seara în care aceasta a ajuns în stare gravă la spital.

Noi informații în cazul mezzosopranei Maria Nicoară. Anchetatorii au audiat-o pe artistă

Cazul mezzosopranei Maria Nicoară continuă să fie un mister pentru autoritățile ieșene. Anchetatorii s-au deplasat la domiciliul artistei, acolo unde aceasta se află la momentul actual după ce familia i-a cerut externarea.

Din nefericire, procurorii nu au aflat nimic de la aceasta pentru că se pare că nu înțelege ce se petrece. Ascultă ce i se vorbeşte, însă nu pare că înţelege foarte multe. Ori nu doreşte să vorbească…,a menționat o persoană pentru ziaruldeiași.ro.

Din cauza lipsei de probe, anchetatorii sunt pe punctul de a închide acest caz care pur și simplu este un mister pentru toată lumea. Conform autorităților, există posibilitatea ca soprana să nu mai poată vorbi niciodată.

Cazul Mariei Nicoară, unul plin de mister

În dimineața zilei de 10 mai, soprana Maria Macsim Nicoară în vârstă de 52 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuia împreună cu soțul ei.

După cele 8 ore în care a fost ținută la pat, soțul acesteia a sunat-o pe mama sa care este doctor ginecolog să vină la ei.

În momentul în care și-a dat seama că soprana se află în stare gravă, soacra sa a alertat autoritățile. La audieri, soțul și soacra artistei au declarat că aceasta a căzut pe scările casei.

Medicii de la spitalul de Urgență din Iași au declarat atunci că aceasta are răni grave, ulterior intrând în comă de gradul III. După aproape 4 luni de la tragicul eveniment, soprana se luptă pentru a-și reveni, deși medicii sunt sceptici în ceea ce privește recuperarea acesteia.

Având în vedere traumatismul suferit, probabil va recupera parţial din funcţiile motorii, nu ştim însă dacă şi cele cognitive. Există în permanenţă şansa să facă o complicaţie din cauza statului prelungit la pat, să facă infecţii, escare”, a precizat un medic din cadrul Spitalului de Neurochirurgie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: