Redactia.ro
Home » Știri » Misteriosul caz al sopranei din Iași! Artista Maria Nicoară a agonizat o noapte întreagă

Misteriosul caz al sopranei din Iași! Artista Maria Nicoară a agonizat o noapte întreagă

Casa familiei Nicoara

Apar detalii șocante în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară care se zbate între viață și moarte la spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce ar fi căzut pe scările din casă.

Mezzosoprana ar fi fost schimbată de haine de soțul ei în cele opt ore de agonie.

Misterul cazului mezzosopranei Maria Nicoară

Artista Maria Macsim Nicoară se află în continuare în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire a sopranei.

Cazul mezzospranei le-a ridicat multe semne de întrebare autorităților, care de la bun început, l-au anchetat pe soțul artistei, care este la momentul actul, singurul martor în dosarul penal deschis în REM pentru tentativă de omor.

Acest lucru se poate schimba în orice moment, dar autoritățile au nevoie de dovezi pentru a arăta că bărbatul a agresat-o pe artistă.

Potrivit BZI.ro, avocatul lui Codrin Nicoară, Andrei Hoga a declarat că bărbatul este foarte afectat de cele întâmplate cu soția sa.

Domnul Nicoară este extrem de afectat de cele întâmplate. În acest moment el a dat declarații în calitate de martor, nimic altceva”, a precizat Andrei Hoga, avocatul lui Codrin Nicoară.

Conform surselor, soțul artistei ar fi precizat în fața anchetatorilor că în ziua tragediei, aceasta a plecat la părinți, iar el s-a întâlnit cu prietenii. Spre seară, femeia s-ar fi întors binedispusă de la casa părinților ei.

Maria Nicoară a agonizat opt ore

Andrei Hoga a declarat că în seara de duminică, soțul artistei a mers la culcare, iar mai târziu a auzit un zgomot, ulterior găsindu-și soția pe jos, după ce ar fi căzut pe scări. În acest timp acesta a observat urme de vomă și ar fi așezat-o pe un pat pe artistă și a avut grijă de ea o noapte întreagă.

Totodată, Codrin ar fi schimbat-o cel puțin o dată pe soția sa de haine, în timpul celor opt ore în care femeia a agonizat.

Deși femeia i-ar fi spus că se simțea rău, bărbatul nu a ținut cont de gravitatea situației. În dimineața zilei de luni, Codrin Nicoară a sunat-o pe mama lui, medic de profesie să vină să o vadă.

După ce aceasta a văzut că Maria se află în stare gravă, a sunat la 112. Până în momentul de față au fost audiați soțul artistei, soacra și mai multe persoane.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: