Redactia.ro
Home » Știri » Cazul pădurarului ucis de hoți. În documentarul pensiei de urmaș, la cauza decesului scrie „boală obișnuită”

Cazul pădurarului ucis de hoți. În documentarul pensiei de urmaș, la cauza decesului scrie „boală obișnuită”

Cazul pădurarului ucis de hoți. În documentarul pensiei de urmaș, la cauza decesului scrie "boală obișnuită"

Cazul pădurarului ucis de hoți. Pădurarul Liviu Pop a murit în urmă cu câteva luni împușcat de hoții de lemne, în timp ce încerca să apere pădurea de care avea grijă de ani de zile. Trei fetițe au rămas orfane de tată, iar autoritățile au decis aă-i acorde familiei pădurarului o pensie de urmaș.

Cazul pădurarului ucis de hoți. În documentarul pensiei de urmaș, la cauza decesului scrie „boală obișnuită”

Potrivit Observator.tv, în decia de acordare de pensie de urmaș scrie negru pe alb că bărbatul a murit din cauza unei boli obișnuite. Pe certificatul de deces scrie clar la cauza decesului, „hemoragie internă prin plagă toracică împușcată”.

Cele trei fete ale pădurarului ucis vor primi o pensie de urmaș de 1024 de lei, câte 340 de lei pentru fiecare copil.

Este o zonă dificilă! Este o atmosferă grea, nu vă pot descrie. Este un eveniment incredibil, de o violență extremă. L-au împușcat pe pădurar cu propria lui armă! L-au împușcat în omoplatulș drept și nu numai. Liviu Pop a rămas cu trei copii orfani din cauza celor care au furat pădurea. Pădurea se apără„, declara directorul Romsilva.

Pădurarul a fost îngropat la marginea pădurii pe care o proteja

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor a declarat că arma care a fost găsită lângă cadavrul pădurarului a fost trimisă la București pentru efectuarea unei expertize ADN.

Potrivit acestuia, la locul incidentului a fost descoperită și o căruță cu lemne, care au fost măsurate și indisponibilizate.

Bogdan Gabor a menționat că, din cercetările preliminare efectuate, s-a stabilit că pădurarul a fost împușcat din față, de foarte aproape, în zona toracică superioară înspre umăr, fiind vorba despre o singură intrare.

Liviu Pop a fost îngropat la marginea pădurii pe care o proteja.

Citeste si:Fenomenal! Zeci de oameni au rămas fără vacanțe după ce au fost înșelați de o agenție de turism

Loading...