Redactia.ro
Home » Știri » Cazul șocant al unui pacient decedat. Îngropat fără haine, într-un sac de plastic

Cazul șocant al unui pacient decedat. Îngropat fără haine, într-un sac de plastic

Cazul șocant al unui pacient decedat. Îngropat fără haine, într-un sac de plastic

Cazul șocant al unui pacient decedat. Un pacient decedat la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov ar fi fost îngropat dezbrăcat și așezat într-un sac. Potrivit unei asociații, înainte să moară, pacientul ar fi fost ținut legat, într-o cușcă.

Cazul șocant al unui pacient decedat. Îngropat fără haine, într-un sac de plastic

Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere a anunțat că un pacient internat la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov, care a decedat, a fost îngropat dezbrăcat și pus simplu într-un sac.

Asociația a postat imagini surprinse pe camerele de supraveghere din spital, pe pagina de socialiare, Facebook. Reprezentanții asociației susțin că asistenții au băgat într-un sac de plastic un pacient decedat.

În urmă cu ceva timp, o persoană de sex masculin care provenea dintr-un centru de plasament și care a fost internată în cadrul Secției de Psihiatrie a decedat. L-au trântit cu demnitate într-un sac de plastic și l-au îngropat. Cu toate că acestea dispunea de sume de bani, conducerea Spitalului a avut o scăpare de demnitate. Cum este posibil așa ceva? Unitatea medicală dispune de sume de bani alocate pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare„, au scris reprezentanții asociației pe Facebook.

Reacția conducerii Spitalului de Neurologie și Psihiatrie din Brașov

Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere precizează de asemenea, că pacientul ar fi fost ținut într-o cușcă și îngropat dezbrăcat, într-un sac de plastic. Conducerea Spitalului de Neurologie și Psihiatrie Brașov, a precizat că pacientul a murit în 28 martie 2019.

La întrebarea dacp pacientul a fost îngropat dezbrăcat și într-un sac de plastic, acesta a răspuns pozitiv, fără pic de emoție.

Am văzut imaginile. Exact acest fapt a determinat cercetarea disciplinară a asistentului șef și asistenta socială. Curatorul pacientului din imagini a făcut sesizarea, spunea că nu știa că beneficiează de pensie și nu știa unde sunt banii. Am sesizat situația. Este și o anchetă„, a DIICOT, declara acesta.

Citeste si:Anunț șoc în cazul Caracal: Alexandra trăieşte şi s-ar afla în Tunisia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: