Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă Mirabela Dauer la bătrânețe: ”Nu-mi pasă!”

Ce a ajuns să facă Mirabela Dauer la bătrânețe: ”Nu-mi pasă!”

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer a dezvăluit ce obicei a ajuns să practice, în ultima vreme. Artista care va împlini pe 9 iulie vârsta de 74 de ani, spune că nu îi pasă de gura lumii.

Ce a ajuns să facă Mirabela Dauer la bătrânețe: ”Nu-mi pasă!”

Mirabela Dauer a mărturisit, vineri, în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” că în ultima vreme obișnuiește să consume un vin roze. După cum spune artista, vinul ”îi lasă gura apă”.

”Am mulți Gheorghe în viața mea de sărbătorit, dau mesaje incă de aseară. Sunt activă, e o bucurie, sa vada ca nu ii uit. Oamenii nu mai dau mesaje la toată lumea. Eu nu beau, acum început să beau, un prieten de-al meu are un vin!… Și daca sunt cuminte beau mai mult decât el. Este un vin roze, de-mi lasă gura apă. Este cel mai bun vin din câte cunosc eu, cu toate ca zvonurile erau clare ca sunt o mare betivanca. Dar nu-mi pasă. Nu beau spriț, eu il beau sec.”, a dezvăluit artista Mirabela Dauer.

Odată cu declarațiile Mirabelei Dauer, Răzvan Simion a ținut să puncteze faptul că artista dă curs interpretărilor în spațiul public.

”Îți dai seama ce o să scrie ziarele?”, i-a zis Răzvan Simion Mirabelei Dauer.”Si ce sa fac, daca scriu ziarele, sa nu am somn? Nu ma lamentez, ce e in sufletul meu e in sufletul meu, eu nu ma vait. Ma vait doar la cainele meu care ma latră”, i-a mai mărturisit Mirabela Dauer lui Răzvan Simion, potrivit playtech.ro

Mirabela Dauer s-a vaccinat anti-Covid

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Artista a precizat că nu a avut reacții adverse.

Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a declarat cântăreața la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.

În trecut, Mirabela Dauer, a avut probleme de sănătate. A trebuit să îi fie extirpat un rinichi,

”Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine? Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt! Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec…asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei“, a povestit Mirabela Dauer.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: