Redactia.ro
Home » TV » Mirabela Dauer s-a vaccinat. Cum se simte artista acum

Mirabela Dauer s-a vaccinat. Cum se simte artista acum

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Iată ce a povestit aceasta despre experiența de a se vaccina și cum se simte acum.

Mirabela Dauer s-a vaccinat. Ce a declarat după aceea

Artista Mirabela Dauer a decis că vrea să se vaccineze, așa că a s-a înscris pe listă și a primit vaccinul împotriva noului coronavirus. Aceasta a povestit cum a decurs totul și cum se simte.

Mirabela Dauer a povestit că nu a simțit nimic, iar experiența a fost una extraordinară, pentru că cea care a vaccinat-o a fost o asistentă foarte înțelegătoare. Mai mult, vedeta a povestit că dorea să fie vaccinată și în brațul drept ca să nu mai fie nevoie să vină și a doua oară la spital.

Ea a spus și că nu a avut niciun fel de dureri sau vreo reacție adversă, așa cum au avut alți oameni vaccinați.

„Am fost și m-am vaccinat, totul este extraordinar, nu am simțit nimic, absolut nimic. Eram acolo cu doamna doctoriță, se uită la mine și mă întreabă ce fac. Păi, ce să fac, aștept să mă vaccinați. V-am vaccinat, gata. Aoleu, nici nu am simțit pe bune. Voiam să mă vaccineze și în brațul drept, să nu mai vin și a doua oară.

Nu am avut nicio problemă după, spre deosebire de alți bărbați, cu febră, cu dureri de braț, cu atâtea probleme. Bărbați, ce să mai. Eu nu am avut nimic la spital și nici după. Aștept doar să revin pe scenă, mi-e atât de dor de cântat, măcar la voi să mai vin și să cânt din când în când. Am speranțe că totul va fi mai bine din acest an”, a declarat blondina la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani.

Mirabela Dauer a avut probleme de sănătate în trecut

Mirabela Dauer se simte foarte bine acum, mai ales că s-a vaccinat împotriva infecției cu noul coronavirus, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Artista a avut probleme de sănătate în trecut, când a fost nevoie să îi fie extirpat un rinichi, în urmă cu trei ani. Mirabela Dauer a trecut peste această perioadă grea din viața ei și intervenția chirurgicală la care a fost supusă a fost una de succes.

”Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente! De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine? Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt! Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec…asta e marea mea bucurie. Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei“, a povestit Mirabela Dauer.

Acum, artista așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă și să își încânte publicul, când restricțiile din cauza pandemiei de coronavirus se vor relaxa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: