Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați

Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați

GALERIE FOTO (5) Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga.

Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga. Celebra artistă s-a stins din viață după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Moartea cântăreței a lăsat un gol imens în sufletul celor apropiați. Alexandru, fiul Corneliei Catanga merge deseori la mormântul mamei sale și îi lasă flori. Ce a apărut la locul de veci al acesteia?

Ce a apărut la mormântul Corneliei Catanga. Fanii artistei sunt șocați

Cornelia Catanga a fost una dintre cele mai apreciate voci de muzică de petrecere din România. Artista s-a stins din viață pe 26 martie 2021, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Din păcate, cântăreața nu a vrut să meargă la spital pentru a se trata, iar când familia a chemat ambulanța, aceasta a fost dusă de ugență la spital. Din păcate, organismul Cornelei Catanga a cedat, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Alexandru și Aurel Pădureanu nu și-au revenit nici acum după moartea cântăreței, iar cei doi merg des la cimitir și îi lasă flori, așa cum îi prefera Catanga. Spre surprinderea multor oameni, cei doi au adus la mormânt un tablou imens cu cea care i-a dăruit viața. Aurel și ALexandru i-au împodobit mormântul Corneliei Catanga, dar au adus și un tablou mare cu portretul acesteia. „I-am împodobit mormântul mamei cu multe flori. Am adus și un tablou mare cu ea. Venim mereu aici. Ne-a rupt sufletul, pur și simplu. Nu ne revenim! Parcă este un vis urât… Nu mai putem trăi fără mama mea!”, a declara Alexandru Pădureanu, pentru click!

Fiul artistei nu poate concepe că mama sa nu mai este printre noi, iar pe contul de socializare, Alexandru postează mai tot timpul mesaje pentru cea care i-a dat viață. „La mami meu!!! M-ai lăsat pe pământul asta printre pungașii ăștia nenorociți! Mamăăă! Lumea zice că-s mai bine și plânge inima în mine, mamăăă! Nu mai am nici lacrimi… și dacă răbufnesc, răbufnesc în plâns, până mi se face rău! Și de tata nu mai zic….”, scrie Alexandru Pădureanu pe Facebook.

Cornelia Catanga a fost ucisă de COVID-19

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021, fiind infectată cu noul coronavirus. Vestea morții sale a venit ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o. Anunțul a fost făcut de Mara Bănică, după ce Aurel Pădureanu a sunat-o și i-a spus că artista a pierit. Artista a murit la vârsta de 63 de ani, lăsând în urmă multă durere.

Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!

Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat.

Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid.’, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: