Redactia.ro
Home » Știri » Ce a apărut pe contul de Facebook al MAI? Românii, șocați de anunțul făcut

Ce a apărut pe contul de Facebook al MAI? Românii, șocați de anunțul făcut

Ce a apărut pe contul de Facebook al MAI_

Pe pagina oficială de Facebook a ministerului Afacerilor Interne a fost publicată o postare pe tema subiectului dezbătut de presa internațională, și anume posibila plecare a fotbalistului Lionel Messi de la FC Barcelona.

Acest mesaj a fost publicat la câteva ore după ce șeful IGPR recunoștea că s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu pentru a devansa înmormântarea liderului Emi Pian.

Ce a apărut pe contul de Facebook al MAI? Românii, șocați de anunțul făcut

Pe pagina oficială de Facebook a ministerului Afacerilor Interne a fost postată o glumă, la câteva ore după ce șeful Inspectoratului General al Poliției Române a recunoscut că s-a întâlnit cu membrii clanului Duduianu pentru a vorbi despre înmormântarea lui Emi Pian.

În postare, reprezentanții ministerului Afacerilor Interne au publicat o postare referitoare la posibil plecare a lui Lionel Messi de la FC Barcelona.

„Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi! Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă informăm că în acest moment în MAI nu sunt în desfășurare concursuri de angajare din sursă externă. Daca alte cluburi își doresc transferul fotbalistului argentinian, vă informăm că acesta nu poate semna decât după cele 14 zile de carantină. Așa după cum știți regiunea Cataluna, din Regatul Spaniei, este pe lista țărilor/zonelor pentru care se impune această măsură, iar Leo va trebui să se conformeze. Vă readucem aminte că această listă pentru care se impune măsura carantinării la domiciliu sau locația declarată (14 zile), la sosirea în România, o puteți găsi la adresa”, se arată în mesajul postat joi seara de MAI pe Facebook.

Mulțumim pentru înțelegere, Leo Messi!Pentru toți cei care ne-ați întrebat dacă Lionel Messi s-a transferat la noi, vă…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Joi, 27 august 2020

Ce a vrut să transmită MAI?

Se pare că prin intermediul acestei postări, ministerul Afacerilor Interne a încercat să comunice publicului o informație de interes public, despre carantinarea la domiciliu.

Postarea a fost însoțită de o imagine în care fotbalistul argentinian ar susține o conferință de presă la M.A.I. Postarea a strâns într-un timp foarte scurt peste 1.300 de comentarii și 1.700 de distribuiri.

În urmă cu câteva zile au apărut în presă imaginile care demonstrau faptul că șeful Poliției Române, șeful Poliției Capitalei și șeful Poliției sector 5 s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu, pentru a le cere să mute sicriul cu trupul neînsuflețit al liderului Emi Pian în biserică.

Această dovadă a fost publică la aproape trei săptămâni după ce se specula că oficialii Poliției Române s-au întâlnit cu membrii clanului Duduianu.

După ce imaginile au fost făcute publice, oficialii au admis acest fapt. ”Ca principală misiune, am solicitat devansarea funeraliilor şi am cerut reprezentanţilor Bisericii sprijin în acest scop. Modul în care ne-am îndeplinit misiunea a fost asumat, fiind cea mai eficientă soluţie legală pentru a proteja sănătatea cetăţenilor şi de a preveni incidente violente în data de 9 august. În nicio clipă, Poliţia Română nu a negociat siguranţa cetăţenilor cu nicio persoană, indiferent de calitatea acestora. Nu s-a negociat nici aplicarea legii, ci s-au impus măsuri de natură să prevină producerea unor evenimente grave”, a declarat secretarul de stat Bogdan Despescu, la sediul IGPR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: