Redactia.ro
Home » Monden » Ce a crescut fiul lui Petre Roman și-al Silviei Chifiric! Cum se înțelege Petru cu sora sa, Oana Roman

Ce a crescut fiul lui Petre Roman și-al Silviei Chifiric! Cum se înțelege Petru cu sora sa, Oana Roman

GALERIE FOTO (2) Ce a crescut fiul lui Petre Roman

Fostul premier al României, Petre Roman a divorțat de Mioara Roman după 34 de ani de căsătorie. La scurt timp, acesta a decis să-și refacă viața alături de Silvia Chifiriuc, cu care are un băiețel, Petrus care îi face să fericiți în fiecare zi.

Ce a crescut fiul lui Petre Roman și-al Silviei Chifiric! Cum se înțelege Petru cu sora sa, Oana Roman

Petre Roman, în vârstă de 74 de ani s-a căsătorit în urmă cu 10 ani cu Silvia Chifiriuc, cei doi având o căsnicie fericită. Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, Silvia se pare că a fost cu un italian bogat, pe nume Giuseppe Madia, acesta fiind cu 47 de ani mai mare decât ea. Ulterior l-a cunoscut pe fostul premier, cu care a decis să se căsătorească, iar la scurt timp a născut și un băiețel.

Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman, cu care are împreună o fiică, pe Oana Roman, iar după 34 de ani de căsnicie cei doi au decis să divorțeze.

În prezent, Petre, 74 de ani și Silvia Roman, 48 de ani sunt foarte mândri de Petrus, care a venit pe lume în 2009, iar pe zi ce trece crește și devine tot mai simpatic. Astfel, cei doi părinți sunt foarte mândri de copilul lor.

Fiul lui Petre Roman
Petre Roman

Petrus, fiul lui Petre Roman de nerecunoscut

Cântăreața a postat miercuri câteva fotografii în care apare alături de soțul și fiul ei, toți trei fiind invitați în platoul emisiunii ”Drag de România mea”, pe care Fuego o moderează la Televiziunea Națională. Aceasta va putea fi urmărită în data de 4 octombrie.

Într-un interviu pentru Acces Direct, Silvia a declarat că la începutul relației cu Petre Roman chiulea de la cursurile de operă pentru a merge cu acesta la munte. Potrivit acesteia, cei doi se întâlneau când artista încă era la facultate, iar de atunci iubirea dintre ei doi a fost tot mai mare.

Totodată, se pare că nu a fost dragoste la prima vedere. Silvia și Petre Roman s-au întâlnit pentru prima oară la aeroport în Milano. La acea vreme, cântăreața avea o relație de 11 ani, în timp ce Petre Roman era căsătorit cu Mioara. Ei bine, cu timpul cei doi s-au îndrăgostit și au decis să-și unească destinele, iar acum au o familie minunată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: