Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut soția lui Petre Roman. Fostul premier al României a fost distrus

Ce a făcut soția lui Petre Roman. Fostul premier al României a fost distrus

Petre și Silvia Roman

Silvia Chifiruc este femeia pentru care Petre Roman, fostul premier al României și-a părăsit soția. Cei doi s-au căsătorit în 2009 și au împreună doi copii.

Ce a făcut soția lui Petre Roman. Fostul premier al României a fost distrus

Petre Roman a divorțat de prima lui soție, Mioara Roman, mama Oanei Roman după o căsnicie de aproape 37 de ani. Politicianul s-a îndrăgostit de artista Silvia Chifirus, cu care a și decis să se căsătorească după ce a divorțat de Mioara Roman.

Cei doi au împreună doi copii și pare să fie o familie fericită, chiar dacă cuplul se confruntă cu probleme destul de mari cu banii.

Cei de la Fisc au scos la licitație mai multe proprietăți ale firmei deținute de Silvia Chifiriuc, iar printre creditori se află și un bărbat al cărui nume apare în dosarul de cămătărie.

La sfârșitul lunii martie, ANAF Ploiești a anunțat scoatea la licitație a unui canton silvic de 182 mp și a unui teren de 1874 mp, aferent construcției, ambele în Azuga, aflate în proprietatea firmei Ana & Petrus Properties din Ploiesti.

Astfel, firma este deținută de Silvia Roman și Elisabeta Iuliana Șerban, administrator al societății. Suma licitației începe de la 867.189 lei. Cu toate astea, se pare că Petre Roman își sprijină soția și este de acord cu toate deciziile luate de aceasta.

Silvia Roman, alături de un cămătar

Pe lista de creditori apar, în afară de ANAF, Chivu Mihail și Toma Teodor Gabriel, nume care apare într-un dosar de șantaj, care se judecă la Judecătoria Ploiești. Acesta este acuzat de complicitate la șantaj, camătă și favorizarea infractorului.

Toma Teodor Gabriel a amenințat persoana vătămată și familia acestuia pentru a-i determina să-i plătească suma de 300.000 de euro. Potrivit detaliilor din publicația de executare silită, bărbatul a împrumutat firma Silviei Roman cu 330.000 de euro, prin două contracte încheiate la notar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: