Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Ellie White după ce a fost acuzată că a luat bani pentru a spune că are covid? Vedeta a arătat tot în direct

Ce a făcut Ellie White după ce a fost acuzată că a luat bani pentru a spune că are covid? Vedeta a arătat tot în direct

Ellie White, infectată cu Covid-19

Ellie White a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus, atât ea și soțul ei, acuzată fiind și că a fost plătită să mintă în legătură cu infectarea. Artista a dezvăluit că a stat în izolare  și că au fost momente dificile.

Experiența cu Covid a lui Ellie White

Cântăreața Ellie White a făcut primele declarații după ce ea și soțul ei s-au infectat cu coronavirus. Artista a spus că au stat în izolare și că au fost destul de greu. Cel mai afectat a fost Doru, partenerul de viață al vedetei, care a ajuns și la spital dus de o ambulanță. Asta în condițiile în care ea a fost acuzată de minciună, că a fost plătită să spună că are coronavirus, lucru care a afectat-o profund, mai ales că era acasă suferindă.

„Am stat toți patru în izolare. La mine simptomele au fost mai ușoare și durata întregului episod a fost cam de patru zile. S-a manifestat mai violent decât la el, adică am început direct cu febră mare, 38-39 direct. Am bolit vreo 3-4 zile cu dureri de corp, dureri de piele, frisoane.”, a povestit ea.

Ellie White neagă că a fost plătită să mintă că are Covid

”Într-adevăr, după ce am anunțat pe rețelele de socializare că am ieșit pozitiv la tetsul de Covid-19, multe persoane m-au acuzat de faptul că aș fi fostplătită să spun asta. Nici până în ziua de azi nu am înțeles cine ar fi trebuit să mă plătească să anunț public faptul că sunt Covid pozitiv, dar poate știu ei ceva ce nu știu eu. Nu știu ce anume a dus la aceasta imensa lipsa de încredere din partea oamenilor, dar problema este că din lipsa de încredere, precum și din lipsa bunului simț a multor persoane, vedem acum o accelerare în infectările cu acest virus care EXISTĂ!”, a mărturisit artista.

În ceea ce-i privește pe copiii ei, vedeta a spus că Mihai a fost negativ, iar Maria asimptomatică, asta în condițiile în care au luat contact cu părinții lor. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: