Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Simona Secrier înainte ca Mihai Constantinescu să moară

Ce a făcut Simona Secrier înainte ca Mihai Constantinescu să moară

simona secrier

De ieri, lumea artistică din România este mai săracă. Mihai Constantinescu a părăsit această lume, lăsând în urmă o soție deznădăjduită și milioane de fani în lacrimi. Ce a făcut Simona Secrier înainte ca Mihai Constantinescu să moară?

Soția lui Mihai Constantinescu a stat permanent la căpătâiul artistului

În toată această perioadă de cumpănă, singura care nu s-a dezlipit de artist a fost chiar soția lui. Simona Secrerier a suferit enorm în cele patru luni de agonie ale artistului, dar a sperat că acesta își va reveni. Ieri, însă, inevitabilul s-a produs, iar Mihai Constantinescu s-a stins din viață. Soția sa a fost prima care a aflat și care, de altfel, a fost cea mai afectată de această veste.

Ce a făcut Simona Secrier înainte ca Mihai Contantinescu să moară

Chiar dacă a tot sperat să se facă bine, Simona Secrier era conștientă de condiția severă în care s-a aflat soțul ei. De aceea, înainte să primească cumplita veste, soția lui Mihai Constantinescu a mers la mall pentru a-i cumpăra haine de înmormântare artistului.

Cu doar câteva clipe înainte, Simona aranjase ca un preot să sosească în camera artistului pentru a-i da o ultimă binecuvântare, așa cum se obișnuiește creștinește.
Amintim că Simona Secrier și Mihai Constantinescu au fost împreună peste 20 de ani, deși povestea lor de dragoste a fost una trăita în spatele ușilor închise. Presa a aflat în ultimele luni că cei doi sunt, de fapt, căsătoriți și că ceremonia a avut loc acum doi ani.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, spunea Mihai Constantinescu într-un interviu.

Citește și Unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini