Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu? Totul s-a petrecut în câteva ore

Ce a pățit Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu? Totul s-a petrecut în câteva ore

GALERIE FOTO (2) Ce a pățit Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a primit sute de jigniri din partea internauților pe Instagram, după ce în urmă cu câteva ore toată presa a publicat imagini îngrozitoare cu Bianca Drăgușanu. Vedeta era într-un stadiu critic, după ce ar fi fost bătută de fostul soț. De aici și până a fi condamnat de către public, nu a mai fost decât un pas.

Unii internauți i-au transmis lui Bodi că locul lui este la închisoare pentru faptele violente făcute, dar și pentru alte lucruri cu care acesta s-ar ocupa și nu ar fi legale.

Ce a pățit Alex Bodi după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu? Totul s-a petrecut în câteva ore

Alex Bodi se află într-un scandal cu…fanii Biancăi Drăgușanu. În cursul zilei de ieri, paparazzi Cancan.ro, au surprins-o pe Bianca Drăgușanu într-o stare absolut oribilă. Aceasta era vânătă la ochi și abia mai putea să se țină pe picioare.

Însă alături de ea era iubitul Bodi, care ar fi agresat-o fizic. Ei bine, după ce fotografiile au fost publicate, fanii blondinei nu au mai rezistat și i-au scris fostului soț al acesteia pe Instagram, motiv pentru care Alex Bodi a fost nevoit să-și închidă contul de Instagram.

Dar cum pagina de Facebook nu a fost blocată, susținătorii Biancăi și nu numai au profitat și l-au jignit în comentariile de la ultima postare publicată de acesta. “Să îți fie rușine, că și tu ai două fetițe și nu ți-ar plăcea să le vezi rupte în bătaie, cum ai făcut tu cu Bianca. Dar, Dumnezeu nu doarme, așa o să îți ajute și ție, “Dacă e adevărat că lovesti o femeie și mai ales una de 30 de kg, ești un nimic. Pfff”, “Cât de fericiți arătați în poze, păcat că realitatea e alta…”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Alex Bodi.

Alex Bodi are probleme cu legea

De asemenea, un utilizator i-a scris un comentariu lui Bodi șocant. Acesta l-a acuzat pe iubitul Biancăi Drăgușanu că se ocupă cu lucruri necurate, susținând că este un „infractor” și un „criminal”. “Criminalule! Asta ți-ai pus în cap… să o omori? Dacă deschide gura Bianca și spune pe media cu ce te ocupi, înfunzi pușcăria. Fraților, omul ăsta este un infractor, un criminal,” , a scris unul dintre internauti la postarea lui Bodi.

Se pare că Alex Bodi are deja probleme cu legea. Afaceristul încearcă să obțină anularea unor sancțiuni contravenționale primite în ultima perioadă. În cel de-al doilea proces, Alex Bodi a solicitat suspendarea documentului, până la hotărârea judecătorească, dar magistrații i-au refuzat cererea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: