Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Oana Roman la întoarcerea din Cipru! ”Încerc să îmi revin după șocul trăit!”

Ce a pățit Oana Roman la întoarcerea din Cipru! ”Încerc să îmi revin după șocul trăit!”

Ce a pățit Oana Roman la întoarcerea din Cipru! ”Încerc să îmi revin după șocul trăit!”

Ce a pățit Oana Roman la întoarcerea din Cipru! Vedeta a avut parte de un episod de groază la îmbarcare în avionul spre România. 

Ce a pățit Oana Roman la întoarcerea din Cipru! ”Încerc să îmi revin după șocul trăit!”

După o perioadă destul de încărcată, Oana Roman și Marius Elisei au decis că este vremea pentru o vacanță bine meritată. Aceștia au pus agitația din Capitală pe pauză și au plecat în Cipru, pentru a se bucura de puțină relaxare și pentru a se detașa de tot. Însă vacanța s-a terminat cum nu se poate mai prost și asta din cauza unui incident care a avut loc chiar în aeroport.

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor săi din mediul online că a avut parte de o experiență de groază, din cauza reprezentațiilor companiei aeriene cu care a ales să zboare.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

Cum internauții au fost curioși să afle despre ce este vorba au asalta-o pe vedetă cu întrebări. Oana Roman le-a spus tuturor că mai are nevoie de puțin timp pentru a trece peste toate cele întâmplate și le-a promis acestora că va vorbi public despre experiența de groază prin care a trecut.

Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele

Oana Roman și Marius Elisei s-au decis. Au divorțat la începutul acestui an, iar după câteva luni s-au împăcat. Oana Roman și Marius Elisei au decis să își mai dea o șansă și să își crească fiica împreună. Cei doi aveau în plan ca în această lună să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu și să organizeze o petrecere mare, dar au anulat toate aceste lucruri.

Spre surprinderea tuturor, Oana Romna și Marius Elisei se gândeau ca în această lună să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu, și să dea o dublă petrecere. Ei bine, cei doi au renunțat la această idee și vor să o amâne pentru luna iunie a anului viitor. În 2022, Oana Roman  și Marius Elisei vor împlini 8 ani de căsătorie, dar și 8 ani de la botezul fiicei lor. Decizia a fost luată pentru că locuința lor e încă în amenajări, iar vedeta vrea să fie totul gata până atunci.

”Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a spus ea la Antena Stars.

Întrebată dacă vrea să se mai căsătorească, Oana a declarat că nu va mai face acest pas, pentru că lor le e bin e și fără a fi soț și soție la starea civilă. Vedeta a mai spus că în fața lui Dumnezeu oricum sunt căsătoriți, iar restul nu mai contează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: