Redactia.ro
Home » Monden » Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat dacă a agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost asaltat de Denise Rifai

Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat dacă a agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost asaltat de Denise Rifai

Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat dacă a agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost asaltat de Denise Rifai

Alex Bodi a fost luat la întrebări de Denise Rifai! Afaceristul a răspuns cu greu la cele ma dificile întrebări pe care le-a primit vreodată. 

Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat dacă a agresat-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a fost asaltat de Denise Rifai

Alex Bodi a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Ediția va fi difuzată duminică, de la ora 22:45, iar fanii sunt extrem de nerăbdători să afle răspunsurile celui care a fost în mare scandal cu celebra Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi este pregătit să clarifice o serie de aspecte spinoase referitoare la acțiunile sale, apărute în spațiul public. Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o presentă constantă în presa mondenă.

La întrebarea “De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, afaceristul a răspuns foarte direct: ”Pentru că ea m-a lovit prima”, iar la întrebarea “Cum se numește bărbatul care lovește o femeie?”, acesta a răspuns ”Eu nu mă pot numi bărbat.”

S-a născut la Mediaș, într-o familie modestă, iar la 18 ani a pelcat din România pentru a se întoarce în țară prezentându-se că un om de afaceri de succes. Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu. În prezent, acesta se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională.

Cei care l-au urmărit până acum pe Alex Bodi, vor afla adevărul despre multe subiecte care l-au avut ca și personaj principal. “V-ați obligat fosta soție să se prostitueze?”, “Ați regretat că v-ați lăsat părinții fără casă?”, “Este afacerea cu criptomonede cel mai mare tun?”, “Sunteți zgârcit sau răzbunător?”, “Ce înseamnă să fii mafiot?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care Alex Bodi va trebui să răspundă în ediția de duminică, “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D.

Alex Bodi se simte atras de femeile despre care lumea vorbește de rău

Alex Bodi a vorbit despre faptul că el se simte atras de femeile despre care lumea nu vorbește chiar de bine fiindcă spune el că aceste păreri negative sunt doar o mantă creată de cei care le inventează pentru a nu se simții amenințați de acea persoană. Vedeta a declarat că de fiecare dată când a simțit că vrea ceva mai profund cu o femeie și-a dat tot interesul pentru a face acea relație să meargă în direcția corectă.

„Încerc tot timpul să mă mențin pe o linie de plutire, foarte echilibrată, dar unoeri se mai întâmplă să explodezi. Eu am crescut pe stradă de la 18 ani și m-am confruntat cu multe. (…) dacă mă înteresează și simt că vreua ceva mai profund cu o femeie îmi dau interesul. Niciodată nu mi s-a întâmplat să nu fie corect instinctul meu față de o femeie. Cu cât vorbește lumea mai negativ despre o persoană cu atât mă atrage mai tare. Lmea face afirmații negative despre persoanele care reprezintă un pericol pentru ei, o amenințare. (…)

Nimeni nu e perfect, niciodată nu am vrut să fiu perfect. Am făcut lucruri bune și lucruri mai puțin bune, dar ma făcut și lucruri exraordinare de care sunt foarte mândru. Sunt un om foarte sincer, devotat și familist. Sunt un om ambișios. M-am născut cu ambiția și datorită ei am depășit multe momente. Cel mai mare defect al meu este sinceritatea. Nu pot să mă prefac. Nu am rețineri niciodată. Orgoliul este un alt defect de-al meu. Sunt vulcanic, exploziv”, a mărturisit Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: