Redactia.ro
Home » Știri » Ce a răspuns soțul Deliei când a fost întrebat dacă își dorește un copil? Adevărul a ieșit la iveală

Ce a răspuns soțul Deliei când a fost întrebat dacă își dorește un copil? Adevărul a ieșit la iveală

Delia Matache este fără doar și poate una dintre cele mai talentate artiste de la noi din țară. Artista îndrăgește copiii, dovadă fiind și iubirea pentru cei doi nepoți ai săi. Și soțul Deliei, Răzvan Munteanu, a făcut declarații despre dorința de a avea un copil. 

 

Delia vorbește despre decizia de a face un copil

 

Delia este întrebată constant de ce nu face un copil. Artista a recunoscut că este deranjată de presiunea pe care o simte odată cu această întrebare.

Mai mult, Delia petrece mereu timpul cu nepoțeii ei, lucru care stârnește curiozitatea fanilor. Internauții nu ezită să o întrebe pe artistă despre dorința de a avea un copil, de fiecare dată când au ocazia.

Răbdarea artistei are, totuși, o limită.  De când sora ei, Oana, a devenit mamă, de două ori între timp, Delia este și mai des întrebată ea de ce nu face copii.

Atât Delia, cât și mama ei, susțineau că este o întrebare foarte deplasată pe care poți să o adresezi cuiva, atâta timp cât nu-i cunoști istoricul medical.

Mai mult, artista își ține viața personală departe de ochii publicului. Refuzul artistei  de a avea copii vine și din presiunea constantă pe care o simte.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’,”, a spus artista.

Delia nu a declarat vreodată că ar avea probleme medicale, nefiind acesta motivul pentru care artista nu a rămas însărcinată.

Răzvan Munteanu, nu vorbește în public despre acest subiect. La finele anului trecut, soțul Deliei a declarat că nu au probleme medicale, nefiind acesta motivul. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate’

 

 

Ce spun sora și mama artistei

 

Mai mult, până când va avea copiii ei, artista se bucură de cei ai Oanei.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei’, declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!

Mama artistei a declarat că pentru moment, acest lucru ar însemna pentru Delia o pauză de la cariera mzuicală. „Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a spus Gina Matache într-un interviu pentru Antena Stars.

Gina Matache este mulțumită și de relația pe care Delia o are cu soțul ei. Aceasta declară că Răzvan o iubește mult. „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a mai mărturisit mama artistei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: